Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA

Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA

Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 118 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA - popis produktu

Bidetová batéria od výrobcu Ideal Standard série TesiS odtokovou garnitúrou G1 1/4, DN 15, Pevný. výtokObmedzovač prietoku vody (5l/min), Nastaviteľný kĺbový. perlátor, rozsah pohybu celkom 18±10°Výtok v mm: 95, Výška. výtoku v mm: 80 S flexibilnými hadicami PEX G3/8, Kovová ovládacia páka, Montáž zospodu - upevnenie EASY FIX s centrovacím a tesniacim krúžkom, Kartuša O 28 mm s keramickými diskami, Obmedzovač teplej vody (separátne v balení), Životnosť testovaná podľa EN 817, Ochrana proti hluku DIN 4109, trieda 1Vďaka vysokej kvalite a všestrannosti ponúka Tesi nekonečné a nadčasové riešenia, ktoré oživia váš dokonalý domov. Jej jemné geometrické línie a inovatívna technológia splachovania AquaBlade premenia vašu kúpeľňu na moderný a príjemný priestor..,Bidetová batéria od výrobcu Ideal Standard série TesiS odtokovou garnitúrou G1 1/4, DN 15, Pevný. výtokObmedzovač prietoku vody (5l/min), Nastaviteľný kĺbový. perlátor, rozsah pohybu celkom 18±10°Výtok v mm: 95, Výška. výtoku v mm: 80 S flexibilnými hadicami PEX G3/8, Kovová ovládacia páka, Montáž zospodu - upevnenie EASY FIX s centrovacím a tesniacim krúžkom, Kartuša O 28 mm s keramickými diskami, Obmedzovač teplej vody (separátne v balení), Životnosť testovaná podľa EN 817, Ochrana proti hluku DIN 4109, trieda 1Vďaka vysokej kvalite a všestrannosti ponúka Tesi nekonečné a nadčasové riešenia, ktoré oživia váš dokonalý domov. Jej jemné geometrické línie a inovatívna technológia splachovania AquaBlade premenia vašu kúpeľňu na moderný a príjemný priestor..

Páková bidetová batéria DN 15 povrchová úprava chróm obmedzovač prietoku vody (5 l / min) nastaviteľný kĺbový perlátor, rozsah pohybu celkom 18 ± 10 ° s odtokovou súpravou dĺžka výtoku 95 mm komfortná zóna 80 mm výška batérie 139 mm s flexibilnými hadicami PEX G3 / 8 montáž zospodu - upevnenie EASY FIX s centrovacím tesniacim krúžkom kartuše priemer 28 mm s keramickými diskami obmedzovač teplej vody - separátne v balení integrovaný zásobník mazivá - vhodné pre potravinárske použitie životnosť testovaná podľa EN 817 ochrana proti hluku DIN 4109, trieda 1.(GT) Ean: 4015413338431

Páková stojanková bidetová batéria v guľatom dizajne. V chrómovom prevedení. Prietok batérie je 5 litrov / minútu.

Tento produkt nájdete v skupine Sprchové batérie, vyrába ho značka Ideal Standard, farebný variant je chróm, nájdete ho v e-shope Siko.sk, Baustore.sk, Svet-kupelne.sk.

Produkt Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA patrí do skupiny produktov Pevné sprchy, vyrába ho značka Ideal Standard, vo farbe chróm, v ponuke predajcu Siko.sk, Baustore.sk, Svet-kupelne.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bidetové batérie, vyrába ho značka Ideal Standard, farebný variant je chróm, nájdete ho v e-shope Siko.sk, Baustore.sk, Svet-kupelne.sk.

Produkt Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA je označený EAN kódom 4015413338431.

Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA - parametre produktu

Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA - história ceny a dostupnosti

Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA - ďalšie zaujímavé produkty

Ideal Standard Tesi - Bidetová batéria, s odtokovou garnitúrou, chróm A6579AA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?