Dražice BTO 5 IN

Dražice BTO 5 IN

Dražice BTO 5 IN

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 93,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dražice BTO 5 IN - popis produktu

Bojler Dražice BTO 5 IN: Elektrický ohrievač vody vyrobený tradičným výrobcom, spoločnosťou Dražice. Ohrievač dodá teplú vodu na všetky miesta s elektrickou energiou, a tak sa hodí na rôzne inštalácie. Hodí sa na prípravu teplej vody v domácnostiach, na chatách a v rôznych sociálnych zariadeniach. Teplotu vody je možné nastaviť termostatom v rozmedzí 5 °C až 75 °C, podľa symbolov na gombíkutermostatu. Ohrievač je určený na prietokový, beztlakový systém zapojenia. Tento systém umožňuje odber vody len z jedného miesta.Parametre a špecifikácia:Objem:5 lPríkon:2 000 WKrytie:IP24Doba ohrevu elektrickou energiou z 10 °C na 60 °C:9 min.Napojenie (vonkajší závit):3/8Materiál:Nádoba: plastIzolácia: polyuretánová pena bez freónuRozmery:Výška: 390 mmŠírka: 256 mmHĺbka: 213 mmHmotnosť:3,5 kg

Produkt Dražice BTO 5 IN patrí do skupiny produktov Elektrické bojlery, patrí značke DRAŽICE, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Dražice BTO 5 IN popisuje EAN kód 8594036088917.

Dražice BTO 5 IN - parametre produktu

Dražice BTO 5 IN - história ceny a dostupnosti

Dražice BTO 5 IN - ďalšie zaujímavé produkty

Dražice BTO 5 IN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?