Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1

Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1

Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1 - popis produktu

Ak ste nadšení vesmírom gadgetov, InnovaGoods vám ponúka tie najlepšie a najoriginálnejšie novinky pre domácnosť, autá, cestovanie, deti, technológie, zábavu atď.! Objevte širokú škálu kvalitných produktov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, účinnosťou a inovatívnym dizajnom, ako napríklad Padwer InnovaGoods Gadget Tech 2-v-1 Wireless Charging Mouse Pad!Originálna multifunkčná podložka pod myš 2 v 1, ktorú možno použiť aj ako bezdrôtovú nabíjačku. Vyznačuje sa ľahkým a úplne plochým dizajnom, bez nitov alebo štrbín v ložnej ploche, čo uľahčuje používanie a prepravu, čo vám umožňuje využiť celý povrch myši. Ako nabíjačka je ho používanie pohodlnejšie a jednoduchšie, pretože ide o bezdrôtové nabíjanie. Ideálne na nabíjanie mobilného telefónu, keď sa vrátite domov alebo do kancelárie, alebo keď používate počítač, alebo ho môžete nosiť v aktovke alebo batohu atď. Má LED indikátory a obsahuje extra dlhý 1 m USB na micro USB kábel. Vhodné pre Android a IOS na zariadeniach, ktoré umožňujú indukčné nabíjanie.Materiál:ABSpolyuretánová kožeInovatívny a funkčný dizajnUSB nabíjanieBezdrôtové nabíjanie: 5WTyp: PlochýDvojitá funkcia:Podložka pod myšBezdrôtová nabíjačkaLED provozní indikátoryKabel USB na Micro USB: 1 mPohodlné a jednoduché použitieĽahký a ovládateľnýJednoduchá preprava a úsporaDC vstup: 5V/1-2AKompatibilné s Androidom a IOS na zariadeniach s indukčným nabíjanímPribližné rozmery: 27 x 19 x 0,7 cmV0103216

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bezdrôtové myši, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Podložky pod myš, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1 - parametre produktu

Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1 - história ceny a dostupnosti

Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1 - ďalšie zaujímavé produkty

Bezdrôtová nabíjacia podložka pod myš InnovaGoods 3216, Padwer 2 v 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?