BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo

BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo

BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 160,38 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo - popis produktu

S osobnou váhou Beurer BF105 si môžete doma vytvoriť podrobnú analýzu celého tela. Váha totiž meria nielen hmotnosť, ale s pomocou 8 elektród dokáže určiť aj množstvo vody, tuku a svalov v tele. Ďalej vám vypočíta hmotnosť kostí a spotrebu kalórií AMR/BMR. Nosnosť váhy je 180 kg.Namerané dáta sa ukazujú na veľkom displeji s modrým podsvietením. Údaje si môžete stiahnuť do počítača pomocou USB alebo Bluetooth. Iste oceníte aj možnosť vytvorenia až 10 užívateľských profilov – každý člen domácnosti tak môže mať svoj vlastný.Vlastnosti: osobná váha, ktorá vám zmeria aj množstvo svalov a tukov výpočet spotreby kalórií nosnosť až 180 kg zobrazenie dát na podsvietenom displeji pamäť na 10 užívateľských profilov

Osobná váha - analyzér s Bluetooth prenosom, presné meranie pomocov 8 elektród, detailná analýza tela vrátene graf.vyjádrenia. Tuk, voda, svalovina, kosti, kalórie. Odnímatelný XXL diplej.

Tento produkt nájdete v skupine Osobné váhy, vyrába ho značka BEURER, farebná verzia je strieborná, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Planeo.sk, 4home.sk.

Produkt BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo označuje EAN kód 4211125748128.

BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo - parametre produktu

BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

BEURER váha - analyzér BEU-BF105, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?