Beurer Prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov Pure SkinPro IPL 5500

Beurer Prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov Pure SkinPro IPL 5500 - popis produktu

Beurer IPL5500 Zbavte sa chĺpkov na dlhú dobu jednoducho a bez bolesti pomocou prístroja IPL značky Beurer. Prístroj je ideálny na ošetrenie lýtok, stehien, ale aj horšie prístupných na tele. Už po pár ošetreniach si všimnete zníženie rastu chĺpkov až o 50 %. V pohodlí domova Čo vás určite poteší je, že na ošetrenie nemusíte dochádzať do žiadnych salónov, ale jednoducho a bezpečne to zvládnete v pohodlí domova. IPL 5500 pracuje s technológiou intenzívneho pulzného svetla, ktoré cielia na vlasové korienky hlboko pod kožou, vďaka čomu dosiahnete perfektné výsledky na dlhú dobu. Dlhá životnosť Prístroj disponuje tromi úrovňami intenzity a pre maximálnu bezpečnosť je tu zabudovaný aj UV filter, ktorý chráni pokožku. Životnosť IPL 5500 je až 200 000 svetelných impulzov, takže sa môžete spoľahnúť, že vám poslúži po dlhú dobu. Prístroj je bezpečný, nemožno ho však používať na tmavú kožu.

depilácia Kompaktný prístroj pre dlhotrvajúci odstránenie chĺpkov - trvanlivé výsledky za niekoľko mesiacov Deaktivuje vlasové korene hlboko pod kožou a dovnútra tým sa znižuje pravdepodobnosť, že sa vlasy vráti späť Aplikácia zadarmo 'beurer MyIPL' vykonáva liečbu a vytvára individuálny plán liečby - pre profesionálne ošetrenie IPL doma Až 200.000 svetelných impulzov S praktickým režimom automatického blesku Kompaktný dizajn - ideálny pre ošetrenie malých a ťažko dostupných oblasti tela Cca 20 minút na liečbu celého tela 3.1 cm2 ľahký povrch pre zvlášť rýchle ošetrenie 3 rôzne úrovne intenzity Klinicky testovaná technológia pre maximálnu bezpečnosť doma Až 50% zníženie vlasových vlákien po 3-4 ošetrení Integrovaný UV filter na ochranu pokožky Nedá sa použiť na tmavé koži Môže byť neúčinná na bielych alebo svetlých farbách Vstup: 100-240 V

BEURER IPL 5500 PureSkinPro, 1 ks, IPL epilátory pre ženy, Už žiadne nežiaduce chĺpky ani starosti s častým holením, len dokonale hladká pokožka. Epilátor BEURER IPL 5500 PureSkinPro vám umožní z tela rýchlo, a pritom precízne odstrániť dlhšie, kratšie aj veľmi jemné chĺpky. Vytrhne ich aj s korienkom, takže budete mať pokožku bez chĺpkov veľmi dlho. A navyše vám bude slúžiť oveľa dlhšie než jednorazové holiace strojčeky, takže nebudete musieť stále kupovať nové ani si robiť starosti s množstvom vyhodeného odpadu. Vlastnosti: je rýchlejšia a dôkladnejšia než klasická depilácia jednoducho, rýchlo a precízne odstráni aj krátke chĺpky epilácia je dlhodobá dodáva zdravý a žiarivý vzhľad vytrháva chĺpky aj s korienkom Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu.

Kompaktný prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov zanecháva trvanlivé výsledky už za niekoľko mesiacov. Využíva najmodernejšiu technológiu osvetlenia IPL používanú dermatológmi na profesionálne odstránenie chĺpkov. Deaktivuje vlasové korienky hlboko pod kožou, a tým sa znižuje pravdepodobnosť, že sa chĺpky vrátia späť.

IPL5500 Pure Skin Pro je prístroj pre dlhodobé odstránenie chĺpkov, ktorý Vám zabezpečí hladkú a pružnú pleť ako z kozmetického salónu a to priamo u Vás doma.Toto kompaktné zariadenie je ideálne aj na ošetrenie ťažko dostupných

Produkt Beurer Prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov Pure SkinPro IPL 5500 má priradený EAN kód 4211125575144.

Beurer Prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov Pure SkinPro IPL 5500 - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaPrístroje, Epilátory
EAN4211125575144

Beurer Prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov Pure SkinPro IPL 5500 - história ceny a dostupnosti

Beurer Prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov Pure SkinPro IPL 5500 - ďalšie zaujímavé produkty

Beurer Prístroj na dlhotrvajúce odstránenie chĺpkov Pure SkinPro IPL 5500 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?