Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy

Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy

Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy - popis produktu

Masážny prístroj Beurer FB 12: Doprajte si spoľahlivú relaxáciu pre vaše unavené nohy s touto masážnou vaničkou od spoločnosti Beurer. Perfektne prekrví a namasíruje vaše chodidlá. Masážna vanička vám ponúkne celkom 3 funkcie masáže a to ohrev vody, vibrácie a bublinkovú masáž. Je vhodná do veľkosti nohy až 47. Vďaka špeciálnym výstupkom efektívne stimuluje reflexné body a pomáha tak k celkovej relaxácii. Samozrejmosťou sú aj protišmykové podložky pre perfektnú bezpečnosť.ParametreMateriál: plastPríkon: 60 WRozmery: (v × š × d): 12 × 38 × 34 cmMaximálna veľkosť chodidla: 47 (13)Počet funkcií: 3 

BEURER masážný prístroj BEU-FB12 Obsah BEURER masážný prístroj BEU-FB12: Masážny prístroj Charakteristika BEURER masážný prístroj BEU-FB12: nožná masáž: vibrácie bublinky dohrievanie. Až do veľkosti nohy 47 (13).

BEURER FB 12 - MASÁŽNY PRÍSTROJ NA NOHY. upokojujúca masáž nôh.. 3 funkcie vaničky:. Prihrievanie vody (nie je určené pre ohrev studenej vody). Vibračná masáž. Bublinková masáž. S masážnymi výstupkami pre maximálny

Masážna vanička na nohy FB 12 vykonáva príjemnú nožný masáž. Dokáže znova rozprúdiť krv v unavených nohách. Beurer FB 12 s tromi funkciami je vhodná pre domáce použitie. Masážny výstupky podporujú nožnú klenbu.

Beurer beu-fb12 masazny pristroj 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Produkt Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne prístroje od značky BEURER, farebná verzia je fialová v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Vivantis.sk, Planeo.sk, 4home.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Masážne pomôcky, vyrába ho značka BEURER, farebný variant je fialová, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Vivantis.sk, Planeo.sk, 4home.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy popisuje EAN kód 4211125632052.

Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy - parametre produktu

Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy - história ceny a dostupnosti

Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy - ďalšie zaujímavé produkty

Beurer BEU-FB12 masážna vaňa na nohy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?