BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks

BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks

BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks - popis produktu

Čistiaca sada BEURER FC 76:S vekom ženy sa postupne mení potreby jej pokožky. Pokožka tváre je zaťažovaná nepriaznivými vplyvmi a starne skôr než na iných častiach tela. Dnešné moderné ženy sú aktívne do vysokého veku a chcú vyzerať stále dobre. Aby si svoju krásu a svieži vzhled zachovali čo najdlhšie, je však potrebné sa o pokožku dôkladne starať. Pre tých, ktoré si na svojom vzhlede rozhodne potrpí je pripravený produkt od spoločnosti Beurer, s ktorým bude starostlivosť o pleť vyložene potešením.S vekom ženy sa postupne menia potreby jej pokožky. Pokožka tváre je zaťažovaná nepriaznivými vplyvmi a starne skôr ako na iných častiach tela. Dnešné moderné ženy sú aktívne do vysokého veku a chcú vyzerať stále dobre. Aby si svoju krásu a svieži vzhľad zachovali čo najdlhšie, je však potrebné sa o pokožku dôkladne starať. Pre tie, ktoré si na svojom zovňajšku rozhodne potrpia, je pripravený produkt od spoločnosti Beurer, s ktorým bude starostlivosť o pleť vyložene potešením.Kľúčové vlastnostiUrčené pre domácu hĺbkovú exfoliáciu tváreŠpičková technológia zanechá pleť znateľne jemnejšiu a pevnejšiuDvojaký efekt - revitalizačný peeling a vákuová masážStimulácia tvorby nových buniek2 úrovne intenzity a 3 nadstavce na individuálne použitieProfesionálna očista pokožkyPrístroj využíva známu technológiu zo salónov krásy, ktorá zanecháva pleť jemnejšiu pevnejšiu a vyhladenejšiu. Zaisťuje hneď dva účinky naraz. Revitalizačný peeling jemne odstraňuje prebytočné kožné bunky a vákuová masáž podporuje krvný obeh a obnovu starých buniek za nové. Beurer FC 76 ponúka nastavenie 2 rôznych úrovní intenzity a takisto 3 vysokokvalitné nadstavce. Vďaka tomu si každá žena môže prispôsobiť jeho použitie svojmu typu pleti.Použitie je jednoduché a veľmi efektívne. Napomôže vám oživiť a zregenerovať vašu pokožku, čo vedie k zdravšiemu a mladšiemu vzhľadu, ktorý je pre ženu veľmi dôležitý. 

Poznáte ten pocit, keď si po ranu nanesiete make-up a miesto, aby vám krásne zjednotil pleť, len zvýrazní suché šupinky na tvári a vy neviete čo ďalej. Odlíčiť a vyraziť radšej bez make-upu alebo suché miesta jednoducho ignorovať? Problém bude pravdepodobne v tom, že svoje pleti nedoprajú dostatočne často exfoliáciu a na tvári sa tak hromadia odumreté kožné bunky, ktoré sa postupne odlupujú. Exfoliácia pleti čiže odstránenie odumretých kožných buniek by mala byť pravidelnou súčasťou vašej rutiny starostlivosti o pleť. Odporúča sa u všetkých typov pleti, a to aspoň raz do týždňa. Jedine tak bude vaša pokožka stále svieži a rozžiarená. Pre takýto výsledok už nemusíte chodiť do profesionálneho kozmetického salónu. Beurer FC 76 pomocou mikrodermabrázia zaistí jemnú a zdravú pokožku a čisté póry. Svojimi rozmermi je navyše ideálne nielen na domáce použitie ale aj pre cestovanie.

BEURER FC 76, 1 ks, Čistenie pleti pre ženy, Máte pocit, že klasické čistenie gélmi, krémami, penami a podobnými produktmi vašej pleti nestačí? Nemusíte hneď do kozmetického salónu, čistiaca elektrická kefka BEURER FC 76 sa postará o hĺbkové vyčistenie ako z rúk kozmetičky v pohodlí domova. Odstráni z pleti všetky zvyšky make-upu a odličovacích prípravkov, zbaví ju nečistôt, kožného mazu a odumretých kožných buniek a zanechá ju hebkú, dokonale čistú a pripravenú vstrebať aktívne zložky z akejkoľvek nasledujúcej ošetrujúcej kozmetiky. Vlastnosti: hĺbkovo čistí póry pomáha obnovovať kožné bunky zanecháva pleť hladkú a sviežu jemne masíruje tvár Použitie: Podrobné informácie o použití nájdete v priloženom návode.

ČISTIACI PRÍSTROJ NA TVÁR . pre profesionálny peeling pleti . s duálnym efektom pre citeľne pevnejší . a mladší vzhľad . 1. funkcia: revitalizačný peeling jemne odstraňuje prebytok kožných buniek . 2 funkcia: vákuová masáž

Produkt BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky BEURER, vo veľkosti 1 ks v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, Notino.sk a je určený female, pre ženy, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čistenie pleti od značky BEURER, vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk, Notino.sk a je vhodný female, pre ženy, unisex.

Produkt BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kozmetické sady, je v ponuke značky BEURER, veľkosť je 1 ks v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, Notino.sk a je navrhnutý female, pre ženy, unisex.

Produkt BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks má priradený EAN kód 4211125606589.

BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks - parametre produktu

BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks - história ceny a dostupnosti

BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

BEURER FC 76 mikrodermabrazívny prístroj 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?