Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set

Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set - popis produktu

Opatrovateľka Beurer BY 84 vám umožní mať vaše dieťatko pod absolútnou kontrolou, aj keď s ním práve nie ste v jednej miestnosti.

  • Extra dlhý dosah až 800 m a okrem klasického prenosu zvuku využíva aj symboly značiace aktuálnu aktivitu dieťaťa - spánok, prebudenie a plač
  • Symboly sú zobrazené na prehľadnom modro podsvietenom displeji
  • Vďaka možnosti voľby medzi dvoma kanálmi sa ľahko vyvarujete rušeniu z iných zdrojov rádiových vĺn
  • O ľahké prenášanie rodičovskej jednotky sa stará praktický klip za opasok, detskú jednotku môžete jednoducho pripevniť na stenu
  • Ak by ste sa ocitli mimo dosahu, opatrovateľka vás na to upozorní akustickým signálom
  • Samozrejmosťou je aj indikácia slabých batérií a nastaviteľná hlasitosť aj citlivosť
  • Pestúnka Beurer BY 84 je tou správnou voľbou pre všetkých starostlivých rodičov

 

Beurer BEU-BY84 detská pestúnka vám vždy poskytne bezpečný pocit, že ste tu pre vaše dieťa, aj keď nie ste v bezprostrednej blízkosti. Detská pestúnka sa stane praktickým aj užitočným pomocníkom pre každého starostlivého rodiča.Vlastnosti a špecifikácie: extra veľký dosah 800 m symboly na displeji zobrazí spanie, plač alebo prebudenie dieťaťa modro podsvietený displej ECO MODE pre energeticky efektívny prenos 16 pilotných tónov a 2 voliteľné kanály pre minimálne rušenie z iných zdrojov rádiových vĺn pri strate spojenia akustický signál nastaviteľná citlivosť a hlasitosť zobrazenie vybraného signálu a stavu batérie pestúnky možno pripevniť na opasok alebo zavesiť na stenu napájanie: 3x batéria AAA (súčasť výrobku) napájacie napätie: vstup: 100-240 V AC / 50/60 Hz / 150 mA, výstup: 5,5 V DC / 500 mA prenosová frekvencia 864 MHz hmotnosť výrobku: cca. 398 g

Elektronická analógová pestúnka pre starostlivých rodičov. Umožní mať dieťatko pod kontrolou, aj keď je v inej miestnosti.  Ľahké prenášanie rodičovskej jednotky - praktický klip za opasok. Detská jednotka sa môže jednoducho pripevniť na stenu.  

  • Modrý svietiaci LCD displej 26 x 16 mm
  • 1-cesta komunikácie
  • Automatické stmievanie LCD keď je ticho
  • 16 pilotných tónov, analógový prenos
  • Extra dlhý dosah až 800m
  • Nastaviteľná citlivosť, nastavenie hlasitosti
  • Indikátor stavu batérie

BEURER BY 84, 1 ks, Pestúnky pre deti, Keď sa z vás stane rodič, potrebovali by ste mať oči a uši všade. To síce nejde, ale pestúnka BEURER BY 84 vám s tým veľmi pomôže. Vďaka nej môžete mať bábätko stále pod kontrolou a byť tak oveľa pokojnejší. Uľahčite si svoju náročnú a zodpovednú rolu. Vlastnosti: audiopestúnka vhodná aj na montáž na stenu ľahké umiestnenie na stôl Použitie: Vďaka batérii funguje aj bez zapojenia do zásuvky.

Extra veľký dosah 800 m. Symboly na displeji zobrazia spánok, plač alebo prebudenie dieťaťa. Možno pripevniť na opasok alebo zavesiť na stenu.

Detská opatrovateľka BY 84 je spoľahlivá analógová pestúnka, ktorá má extra dlhý dosah.

Produkt Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set patrí do skupiny produktov Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku BEURER, Beurer GmbH vo veľkosti 1 ks, vo farbe biela, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Okay.sk, Benulekaren.sk, Astoreo.sk, 4home.sk a je navrhnutý dievčenské, chlapčenské, pre deti, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LCD monitory, patrí pod značku BEURER, Beurer GmbH, veľkosť odpovedá označeniu 1 ks, farebný variant je biela v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Okay.sk, Benulekaren.sk, Astoreo.sk, 4home.sk a je určený dievčenské, chlapčenské, pre deti, unisex.

Produkt Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské pestúnky, patrí pod značku BEURER, Beurer GmbH, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, vo farebnej verzii biela, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Okay.sk, Benulekaren.sk, Astoreo.sk, 4home.sk a je vhodný dievčenské, chlapčenské, pre deti, unisex.

Produkt Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set popisuje EAN kód 4211125952082.

Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set - parametre produktu

Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set - história ceny a dostupnosti

Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set - ďalšie zaujímavé produkty

Beurer Babycare BY 84 Detská pestúnka analógový baby monitor 1x1 set - ako nakúpiť najvýhodnejšie?