BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80

BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80 - popis produktu

Detská váha Beurer BY 80: Dojčenská váha Beurer BY 80 je praktickým pomocníkom pre kontrolu váhy bábätiek. Je vybavená šikovnými funkciami, ktoré vám uľahčia sledovanie prírastkov na váhe dieťatka. Medzi ne patrí funkcia TARA umožňujúca odpočítať veci vážené súčasne s bábätkom ako uterák, plienku či oblečenie. Mamičky neposedných detí tiež ocenia aj funkciu HOLD, vďaka ktorej váha spoľahlivo zaznamená hmotnosť, aj keď je dieťa práve nepokojné. Výsledok váženia je zobrazovaný na prehľadnom a dobre čitateľnom LCD displeji, váha okrem toho ponúka pamäť na jedno meranie. Oblý povrch zaručuje bezpečné použitie. Kľúčové vlastnostiFunkcia TARA umožňuje odpočítať hmotnosť vecí vážených súčasne s dieťaťomFunkcia HOLD zaznamenáva hmotnosť nepokojných detíPamäť na jedno váženieOblý povrchJednoduchá údržbaPrehľadný LCD displej (veľkosť číslic 23 mm)Parametre a špecifikácia:Rozlíšenie:5 gMaximálna nosnosť:20 kgRozmery:550 × 310 × 53 mmNapájanie:Batérie typu AA (súčasť balenia)

Charakteristika: Disponuje funkciou Tara ako aj funkciou Hold, pre zaznamenanie hodnoty nepokojných detí. Jej rozmery sú 5,3 x 55 x 31 cm. K dispozícii je aj možnosť dovažovania a jej presnosť váženia je 5 g. Napájaná je dvoma batériami typu AAA. Využiť môžete aj možnosť dovažovania. Prispôsobený má LCD displej so zobrazovaním číslic. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Detská váha Beurer BY80 vám umožní sledovať aj malú zmenu hmotnosti vášho bábätka. Vďaka dovažovacej funkcii TARA jednoducho odčítate hmotnosť plienky a nemusíte pokladať dieťa na studený povrch, ale presne ho zvážite aj v uteráku alebo na iné mäkkej podložke. Funkcia HOLD zaznamená hmotnosť aj u nepokojných detí. Klenutý povrch sa ľahko čistí a dobre čitateľný LCD displej zobrazuje číslice o 23 mm. Vďaka pamäti budete moc presne porovnať zmenu hmotnosti od posledného váženia. Praktická dojčenská váha Beurer BY 80 s rozmermi 550 × 310 × 53 mm má maximálne zaťaženie 20 kg a rozlíšenie 5 g. Napájaná je AA batériou, ktorá je obsiahnutá v balení.

DETSKÁ VÁHA. funkcia TARA. funkcia HOLD pre zaznamenanie hodnoty nepokojných detí. klenutý povrch. jednoducho sa čistí. 1 pamäť. čitateľný LCD displej, číslice 23 mm. rozmer 550 x 310 x 53 mm. maximálne zaťaženie 20 kg.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Digitálne váhy, je v ponuke značky BEURER, Beurer GmbH, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu Planeo.sk, AndreaShop.sk, Okay.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Kinekus.sk, Astoreo.sk.

Produkt BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Osobné váhy, vyrába ho značka BEURER, Beurer GmbH, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Planeo.sk, AndreaShop.sk, Okay.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Kinekus.sk, Astoreo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské váhy, vyrába ho značka BEURER, Beurer GmbH, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Planeo.sk, AndreaShop.sk, Okay.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Kinekus.sk, Astoreo.sk.

Produkt BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80 má priradený EAN kód 4211125956059.

BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80 - parametre produktu

BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80 - história ceny a dostupnosti

BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80 - ďalšie zaujímavé produkty

BEURER Váha elektrická, detská, BEURER, BY 80 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?