BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 - popis produktu

Sterilizátor fliaš Beurer BY 76:Ideálny pomocník do domácnosti, vďaka ktorému sa zbavíte všetkých nežiaducich baktérií. Tento prístroj značky BEURER sterilizuje pomocou horúcej pary všetko príslušenstvo, ktoré používate na kŕmenie svojho dieťaťa.Ideálny pomocník do domácnosti, vďaka ktorému sa zbavíte všetkých nežiaducich baktérií. Tento prístroj značky BEURER sterilizuje pomocou horúcej pary všetko príslušenstvo, ktoré používate na kŕmenie svojho dieťaťa. Ľahko tak očistíte aj malé hračky, pri ktorých výrobca uvádza možnosť vyvarenia. Prístroj je vhodný pre všetky obvyklé dojčenskej fľaše. S týmto prístrojom budete mať istotu, že vaše dieťa bude mať všetky hračky a fľaštičky perfektne čisté a zbavené nebezpečných choroboplodných zárodkov a baktérií. Prístroj zachováva sterilnosť predmetov v neotvorenej nádobe až po dobu 3 hodín. Rýchla a kvalitná dezinfekcia všetkých potrebných predmetov vášho dieťaťa.Kľúčové vlastnostiDigitálny parný sterilizátor pre všetky detské príslušenstváRýchla a vysoko efektívny dezinfekcia predmetovZbavuje baktérií bez použitia chemikáliíVhodné na sterilizáciu malých hračiek vášho dieťaťaPriehradka na kábel v spodnej časti prístrojaMriežku na fľaše možno zarobiť  Funkcie:Rýchla sterilizácia po dobu 7 minútZachovanie sterility v neotvorenej nádobe až 3 hodinyLED displej zobrazuje zostávajúci časDezinfikuje až 6 fliaš + príslušenstvo za 7 minútOptický a akustický signálAutomatický vypínač Rozmery:22,5 × 33,5 cmHmotnosť:1228 g 

Sterilizátor detských fliaš Beurer BY76 od nemeckej spoločnosti Beurer je určený pre všetky mamičky, ktoré chcú mať bezpečne čisté flašky bez námahy. Vďaka BY 76 sa eliminujú všetky nebezpečné domáce baktérie. Má digitálny LED displej, ktorý jasne ukazuje zostávajúci čas sterilizácie. Stačí 7 minút a flaše budú sterilné. Sterilizátor pojme až 6 fliaš. 

Charakteristika a technické údaje: 

  • LED displej zobrazuje zostávajúci čas
  • dezinfikuje až 6 fliaš + príslušenstvo
  • rýchla sterilizácia bez chemických prísad za 8 minút
  • obsah zostáva sterilný po dobu 3h, pokiaľ veko zostane zatvorené
  • optický a akustický signál
  • automatické vypnutie, odmerka 120 ml
  • odnímateľná mriežka na fľaše
  • obsah balenia: parný sterilizátor, mriežka na fľaše, zarážka, tyčka, košík na drobné predmety a kliešte
  • 3 x samolepka s motívom Janosch
  • 500W

BEU-BY76 sterilizátor BEURER: Sterilizátor. Pomocou tohoto prístroja môžete horúcou parou sterilizovať príslušenstvo, ktoré používate ku kŕmeniu svojho dieťaťa, a tiež menšie hračky, pri kterých výrobca uvádza možnosť vyvarenia. Prístroj je vhodný pre všetky obvyklé kojenecké fľaše.   Prístroj má následujúce funkcie: sterilizácioa po dobu 7 minút zachovanie sterility predmetov v neotvorenej nádobe až 3 hodiny digitálny parný sterilizátor rychlý a vysoko efektívny LED displej zobrazuje zostávajúci čas dezinfikuje až 6 fliaš + príslušenstvo za 7 minút obsah zostává sterilný po dobu 3 h, pokiaľ vrchnák ostane zavretý odstránenie všetkých škodlivých baktérií bez chemických prísad optický a akustický signál vyberateľná mriežka na fľaše, kliešte, odmerka, automatické vypnutie

Parný sterilizátor Beurer BY76 rýchlo a vysoko efektívne pripraví fľaše aj iné potreby pre vaše dieťa. Spoľahnúť sa môžete na odstránenie všetkých škodlivých baktérií bez chemických prísad. Model vydezinfikuje až 6 fliaš s príslušenstvom za iba 8 minút. Využiť ho však môžete aj pre drobné hračky, hryzátka a cumlíky. Ak zostane veko zatvorené, obsah zostáva sterilný po dobu 3 h. LED displej zobrazuje zostávajúci čas sterilizácie a na ukončenie procesu vás upozorní optický a akustický signál. Kompaktný digitálny sterilizátor Beurer JBY 76 s rozmermi 22,5 × 33,5 cm má hmotnosť len 1228 g. Vybavený je vyberateľnou mriežkou na fľaše a kliešťami pre bezpečnú manipuláciu so sterilizovanými predmetmi. Automatické vypínanie je samozrejmosťou. V balení nájdete aj 3 samolepky s motívom Janosch.

STERILIZÁTOR DETSKÝCH FLIAŠ. LED displej zobrazuje zostávajúci čas. dezinfikuje až 6 fliaš + príslušenstvo. rýchla sterilizácia bez chemických prísad za 8 minút. obsah zostáva sterilný po dobu 3h, pokiaľ veko zostane

Prístroj vhodný pre všetky obvyklé dojčenské fľaše.

Produkt BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 patrí do skupiny produktov Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku BEURER, nájdete ho v e-shope Pilulka.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Kinekus.sk, Alza.sk, Okay.sk, Astoreo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské doplnky, vyrába ho značka BEURER, nájdete ho v e-shope Pilulka.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Kinekus.sk, Alza.sk, Okay.sk, Astoreo.sk.

Produkt BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 patrí do skupiny produktov Dojčenské fľaše, patrí značke BEURER, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Kinekus.sk, Alza.sk, Okay.sk, Astoreo.sk.

Produkt BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 má priradený EAN kód 4211125953089.

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 - parametre produktu

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 - história ceny a dostupnosti

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 - ďalšie zaujímavé produkty

BEURER Sterilizátor detských fliaš BEURER BY 76 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?