Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 64,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka - popis produktu

Detská váha Beurer BY 90:Dojčenská digitálna váha Beurer BY 90 je praktickým pomocníkom na kontrolu váhy vášho bábätka. Váha je vybavená šikovnými funkciami, medzi ktoré patrí napríklad funkcia TARA umožňujúca odpočítať veci vážené súčasne s bábätkom, ako napríklad uterák, plienku či oblečenie. Mamičky aktívnych detí ocenia aj funkciu HOLD, vďaka ktorej váha Beurer BY 90 spoľahlivo zaznamená hmotnosť, aj keď je dieťa práve nepokojné. Výsledok váženia je zobrazovaný na prehľadnom a dobre čitateľnom LCD displeji. Váha ponúka tiež pamäť na desať meraní. Klenutý povrch a protišmyková úprava váhy zaručujú bezpečné použitie, pričom nechýba dokonca ani integrovaný meter na meranie výšky.Kľúčové vlastnosti dojčenskej váhy Beurer BY 90Dojčenská váha Beurer BY 90 zaznamenáva hmotnosť vášho dieťaťaMožnosť prepojenia váhy s mobilným telefónomFunkcia TARA umožňuje odpočítať hmotnosť vecí vážených súčasne s dieťaťomFunkcia HOLD zaznamenáva hmotnosť aj u nepokojných detíVáha má klenutý povrch a protišmykovú úpravuDojčenská váha má prehľadný LCD displejAutomatické vypnutie dojčenskej váhy Beurer BY 90Prepínanie medzi rôznymi jednotkami hmotnosti (kg/lb/oz)Integrovaný meter na meranie výškyVáhová kapacitaVáha Beurer BY 90 je vhodná do 20 kilogramov váhy.Nízka odchýlkaMaximálna odchýlka váhy Beurer BY 90 je len 5 gramov.Zabudovaný meterDojčenská váha Beurer BY 90 disponuje integrovaným metrom.Funkcia TARAPraktická funkcia TARA umožňuje dieťa vážiť aj v oblečení, alebo napríklad s obľúbenou plyšovou hračkou.

S detskou váhou Beurer BY 90 máte vývoj hmotnosti vášho dieťatka vždy pod kontrolou. V sprievodnej aplikácii 'Beurer BabyCare', ktorá zaznamenáva merania, máte všetky údaje v praktickom prehľade.

  • Hold funkcia umožňuje jednoduché zváženie aj neposedného dieťatka
  • Optimálna kontrola váhy vášho dieťaťa pomocou aplikácie 'Beurer BabyCare'
  • Prenos dát medzi telefónom a váhou cez Bluetooth
  • Automatická a manuálna Hold funkcia pre zmeranie hmotnosti aj pri hýbajúcom sa bábätku
  • Veľký LCD displej (veľkosť číslic 23 mm)
  • Zakrivená vážiaca plocha
  • Technológia zapnutia: zapnutie tlačidlom
  • Meranie hmotnosti do 20 kg
  • Nastaviteľná medzi kg / lb / oz
  • Jednoduché čistenie
  • Protišmykové gumové nohy odolné proti oderu
  • Integrovaná meracia páska pre meranie výšky (dĺžka: 150 cm)
  • Meracie pamäťové miesta: 10
  • Automatické vypnutie
  • Aplikácia 'beurer BabyCare' je k dispozícii na stiahnutie zadarmo

Detská váha BEURER BY 90 So smart detskou váhou Beurer BY 90 budete mať vždy dokonalú kontrolu nad hmotnosťou vášho bábätka. Jednoduchý prenos dát medzi smartfónom a váhou cez Bluetooth® a aplikáciu 'beurer BabyCare', ktorá je k stiahnutiu zadarmo. Vďaka nej môžete mať všetky údaje prehľadne usporiadané. Funkcia Hold zjednoduší aj váženie nepokojných detí. K praktickým vlastnostiam váhy patrí automatické vypnutie, veľký LCD displej, 10 pamäťových miest aj meter integrovaný vo váhe. Maximálne zaťaženie váhy je 20 kg. Optimálna regulácia hmotnosti dieťaťa Prenos dát medzi smartfónom a váhou cez Bluetooth® Aplikácia „beurer BabyCare“ Funkcia automatického a manuálneho podržania Zaznamenávanie hmotnosti detí pri pohybe Veľký LCD displej (veľkosť číslice 23 mm) Zakrivená vážiaca plocha Maximálne zaťaženie: 20 kg Nastaviteľné jednotky: kg/lb/oz Jednoduché čistenie Protišmykové gumové nožičky odolné voči oderu Integrovaný meter 10 pamäťových miest Automatické vypnutie

BEURER detská váha BEU-BY90 Charakteristika BEURER detská váha BEU-BY90: Detská váha so zakrivenou váhovou plošinou veľký, ľahko čiteľný LCD displej: 72 x 28 mm veľkosť číslic: 23 mm, ľahké čištenie, protišmykové gumové nohy odolné proti oderu, funkcia Tara, 5 g odstupňovania (0.011 lb / 0.018 oz), nosnosť 20 kg, pamäť meraníření: 10* automatické vypnutie, indikácia preťaženia. prevod na kg / lb / oz, vrátane 3 x 1,5V batérie AAA, hmotnosť výrobku: cca. 1,5 kg, optimálna kontrola hmotnosti dieťaťacez aplikáciu 'beuer BabyCare', vrátane meracieho pásma

DETSKÁ VÁHA. S detskou váhou Beurer BY 90 máte vývoj hmotnosti vášho dieťatka vždy pod kontrolou.. V sprievodnej aplikácii 'Beurer BabyCare', ktorá zaznamenáva merania, máte všetky údaje v praktickom prehľade.. Hold funkcia

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka Detská váha so zakrivenou váhovou plošinou. Veľký, ľahko čitateľný LCD displej, protišmykové gumené nohy.

Tento produkt nájdete v skupine Digitálne váhy, je v ponuke značky BEURER v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, AndreaShop.sk, Kinekus.sk, Astoreo.sk, Alza.sk.

Produkt Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka patrí do skupiny produktov Detské váhy, vyrába ho značka BEURER, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, AndreaShop.sk, Kinekus.sk, Astoreo.sk, Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dojčenské váhy, patrí pod značku BEURER, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, AndreaShop.sk, Kinekus.sk, Astoreo.sk, Alza.sk.

Produkt Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka je označený EAN kódom 4211125956066.

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka - parametre produktu

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka - história ceny a dostupnosti

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka - ďalšie zaujímavé produkty

Beurer Detská váha pre kojencov BY 90 /3 letá záruka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?