Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g - popis produktu

Lámete si hlavu s tým, čo do pôrodnice? Nemala by vám chýbať ochranná masť Bepanthen Baby. Účinne totiž pomáha udržiavať pokožku zadočka zdravú a chráni ju pred vznikom zaparenín. Masť obsahuje pantenol (provitamín B5), ktorý podporuje prirodzenú regeneráciu ochrannej bariéry citlivej pokožky a udržiava ju jemnú a hydratovanú. Masť sa ľahko rozotiera a je možné ju používať pravidelne a dlhodobo. Je vhodná aj pre predčasne narodené bábätká a dojčiace mamičky ju využijú pri starostlivosti o bradavky. Masť Bepanthen Baby si obľúbi aj zvyšok rodiny ako prípravok na starostlivosť a regeneráciu suchej a namáhanej pokožky – môžete ho používať napr. na tvár, pery, ruky, lakte, päty, chodidlá, nohy a pod.        Výhody produktu Vhodná na dlhodobé, každodenné používanie Obsahuje 5 % pantenol (provitamín B5), mandľový olej, lanolín Bez farbív a parfumov Klinicky testované: pomáha chrániť pred vznikom zaparenín     Pre koho je masť vhodná? Pre bábätká na starostlivosť o pokožku zadočka Pre mamičky na starostlivosť o bradavky pri dojčení Pre celú rodinu na starostlivosť o suchú pokožku Pre športovcov, ktorým hrozí riziko vzniku zaparenín (cyklisti, bežci a pod.) Pre seniorov, ľudí s nadváhou a pre všetkých, ktorým hrozí riziko vzniku zaparenín   Spôsob použitia Pri každom prebaľovaní aplikujte na čistú a suchú pokožku bábätka tenkú vrstvu masti. Pomáhate tak chrániť pokožku zadočka pred vznikom zaparenín, začervenaním a podráždením. Pri použití masti na bradavky sa odporúča pred dojčením odstrániť viditeľné zvyšky masti. Na regeneráciu suchej pokožky aplikujte masť v tenkej vrstve na danú oblasť niekoľkokrát denne. Zapareniny nie sú len problémom bábätiek. Môžu sa objaviť aj u športovcov, ľudí s nadváhou alebo u seniorov. Jednoducho všade tam, kde koža nedýcha a dochádza k jej treniu. Špecifiká produktu Prípravok Bepanthen Baby vďaka mastnej konzistencii vytvára na pokožke transparentnú priedušnú ochrannú vrstvu. Obsahuje okrem mastného základu aj 5 % pantenol (provitamín B5). Táto zložka prispieva k posilneniu prirodzených regeneračných procesov pokožky. Ďalej obsahuje ochranný mandľový olej a lanolín. Zloženie Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ozokerite, Glyceryl Oleate, Lanolin Alcohol Hlavná zložka:   Pantenol Ďalšie informácie Minimálna trvanlivosť prípravku Bepanthen Baby je 24 mesiacov a odporúčaná lehota spotrebovania po otvorení je 12 mesiacov. Bepanthen Baby je kozmetický výrobok. CH-20221108-22    

Charakteristika: Bepanthen sa používa na prevenciu vzniku zaparenín (plienkovej dermatitídy) a na ošetrenie prsných bradaviek počas kojenia (preventívna starostlivosť alebo liečba ragád, trhliniek). Bepanthen masť v ochrane pred príčinami vzniku zaparenín účinkuje dvoma spôsobmi:

1)Napomáha prirodzenej regenerácii pokožky: Bepanthen masť obsahuje provitamín B5, ktorý zľahka napomáha prirodzenej regenerácii citlivej pokožky a zachováva ju jemnú, hladkú a hydratovanú. Navyše Bepanthen zadržiava v pokožke jej prirodzenú vlhkosť, a zabezpečuje tak optimálne podmienky na regeneráciu jemnej pokožky vášho bábätka.

2)Chráni: Je klinicky overené, že Bepanthen účinkuje vytvorením dlhotrvajúcej priehľadnej vrstvy, a chráni tak aj tú najcitlivejšiu pokožku pred podráždením a trením. Obsah olejov i vody udržiava pokožku zdravú a hydratovanú, čo je veľmi dôležité na zachovanie jej prirodzenej obranyschopnosti.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky produktu. Na sliznice a otvorené rany.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok sa môže používať počas tehotenstva a v období dojčenia na šetrenie prsných bradaviek. Vďaka šetrnému zloženiu si pred kojením mamička nemusí umývať ošetrenú bradavku.

Použitie: Prevencia zaparenín: Po každej výmene plienky naneste na čistý a suchý zadoček vášho bábätka tenkú vrstvu Bepanthenu. Bepanthen poskytuje zvýšený komfort pre dieťa i matku, pretože nie je lepkavý a ľahko sa zmýva.

Ošetrenie bradaviek:Po každom kojení si bradavku a prsný dvorec umyte čistou vodou a ošetrite Bepanthenom.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

 

Doprajte vášmu dieťatku tú najlepšiu starostlivosť pre zadoček bez zaparenín. Masť Bepanthen® Baby je ideálnym pomocníkom, ktorý ochráni citlivé partie vášho dieťatka a vy sa tak budete môcž venovať iba zábave. Bepanthen Baby Masť (kozmetický prípravok) je určený pre každodennú starostlivosť o pokožku zadočka, pomáha ho chrániť pred vznikom zaparenia. Už žiadne slzičky kvôli zapareninám! Vďaka dexpantenolu a ošetrujúcim lipidom (napr. mandľovému oleju) prispieva k posilneniu kožnej bariéry, hydratuje a regeneruje pokožku. Charakteristika: Ľahko sa rozotiera Pokožku regeneruje a hydratuje (nevysúša) Obsahuje dexpanthenol, ktorý prispieva k obnove prirodzenej kožnej bariéry Vhodný na každodenné používanie Klinicky overený účinok Pre dojčiace mamičky: Bepanthen Baby Masť ošetruje dojčením namáhané bradavky. K starostlivosti o suchú pokožku, vhodný pre celú rodinu: Bepanthen Baby Masť podporuje regeneráciu suchej a namáhanej pokožky. Udržuje ju pružnú a hydratovanú. Zloženie: Prípravok obsahuje vodu, tekutý parafín, vazelínu, panthenol (dexpanthenol), lisovaný mandľový olej, biely včelí vosk, cetyl alkohol, stearyl alkohol a lanolín alkohol. Neobsahuje konzervačné látky ani parabény.

Bepanthen ochrana pokožky Obsah Bepanthen masť pre deti: 100g Charakteristika Bepanthen masť pre deti: Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. Vytvára na pokožke priedušnú transparentnú vrstvu. Obsahuje pantenol (provitamín B5). Podporuje prirodzenú regeneračnú schopnosť pokožky. Vhodná pre najmenšie deti: klinicky testované. Použitie:  Na čistý a suchý zadoček a jeho okolie naneste tenkú vrstvu ochrannej masti pri každom prebaľovaní. Na celý zadoček dieťatka stačí naniesť množstvo masti vo veľkosti hrášku. Masť sa dobre vstrebáva a nezanecháva na pokožke biely film.   Masť je vhodná aj pre dospelých na starostlivosť o suchú pokožku náchylnú na podráždenie. Masť sa stará o bradavky namáhané dojčením. Používajte po každom dojčení. Pred dojčením odstráňte prípadné zvyšky masti. Príbalový leták Bepanthen ochrana pokožky

Bepanthen Baby Care, 100 g, Špeciálna starostlivosť o pokožku pre deti, Trenie, vlhkosť a nedostatočný prístup vzduchu – to všetko prispieva k výskytu zaparenín. Aj preto sa často vyskytujú v oblasti plienok, kde je pokožka zakrytá. Prípravok Bepanthen Baby Care však prebytočnú neodvetranú vlhkosť pohltí a zabezpečí tak dieťaťu pokožku bez podráždenia, začervenania a pocitov svrbenia. Okrem toho, že absorpciou vlhkosti zabráni zapareniu, vytvorí na detskej pokožke ochrannú vrstvu, upokojí ju a urýchli jej regeneráciu. Vlastnosti: chráni pred tvorbou zaparenín regeneruje už vzniknuté zapareniny vytvára na pokožke jemný, celkom nedráždivý ochranný film zvláčňuje a zjemňuje pokožku navracia pokožke komfortný pocit intenzívne hydratuje Použitie: Nanášajte podľa potreby v tenkej vrstve na umytú a osušenú pokožku, najlepšie pri výmene plienok.

Masť Bepanthen Baby masť (100 g): Každodenná jemná starostlivosť aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Pomáha chrániť zadoček pred vznikom zaparenín. Vhodný na ošetrenie bradaviek po dojčení. ZloženieS mandľovým olejom a panthenolom na prirodzenú regeneráciu pokožky. UpozornenieBez parfumácie a umelých konzervačných látok. Bepanthen® Baby je zdravotnícky prostriedok.

Doprajte vášmu dieťatku tú najlepšiu starostlivosť pre zadoček bez zaparenín. Masť Bepanthen Baby je ideálnym pomocníkom, ktorý ochráni citlivé partie vášho dieťatka a vy sa tak budete môcž venovať iba zábave.. Bepanthen Baby

Bepanthen Baby masť 100 g Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním.

Bepanthen Baby Na zapareniny pre deti 100 g

Produkt Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g patrí do skupiny produktov Detská kozmetika, patrí pod značku Bayer, Bepanthen, GP Grenzach Produktions GmbH, je vyrobený vo veľkosti 100 g, v ponuke predajcu Alza.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Notino.sk, Market24.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Špeciálne oleje, patrí pod značku Bayer, Bepanthen, GP Grenzach Produktions GmbH, veľkosť je 100 g, v ponuke predajcu Alza.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Notino.sk, Market24.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g popisuje EAN kód 5908229301722.

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g - parametre produktu

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g - história ceny a dostupnosti

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g - ďalšie zaujímavé produkty

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 100 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?