Beko HILG 64220 SW

Beko HILG 64220 SW

Beko HILG 64220 SW

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 169 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Beko HILG 64220 SW - popis produktu

Varná doska BEKO HILG64220SW:Pomocou plynovej varnej dosky BEKO ľahko uvaríte všetky pokrmy, na ktoré si spomeniete. Plynová varná doska si vás získa vysokou výhrevnosťou, presnou a rýchlou reguláciou tepla a nízkou spotrebou energie. Jej klasický dizajn je vhodný takmer do každej kuchyne. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú rovné hrany. Disponuje 4 platničkami, tak s ňou hravo uvaríte aj väčšie množstvo jedál. Môžete ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo biela farba pridá varnej doske moderný štýl, kvalitné materiály zase dobrú trvanlivosť. Na jej výrobu slúži biele sklo a povrch dosky je tiež zo skla. Varnú dosku poháňa zemný plyn. Rozmery varnej dosky BEKO dosahujú 4,6 × 58 × 51 cm (v × š × h). Zásadné vlastnosti varnej dosky BEKO HILG64220SW Plynová varná dneska sa aj dnes teší veľkej obľube Varná doska bez rámčeka pôsobí moderne Rovné hrany varnej dosky BEKO Materiálom povrchu dosky je sklo, zatiaľ čo vzhľad dosky tvorí biele sklo Na varenie využijete 4 platničky Farba dosky je biela Pripojenie: zemný plyn Rozmery varnej dosky BEKO majú 4,6 × 58 × 51 cm (v × š × h) Pri nečinnosti dosky poistka plynových horákov zastaví plyn Na inštaláciu budete potrebovať odbornú pomoc elektrikára a plynára Varná doska BEKO vás nadchne ďalšími užitočnými funkciami Na varnej doske BEKO vás uchvátia ďalšie pridané technológie. Doska je vybavená bezpečnostnou termopoistkou, ktorá zabraňuje úniku plynu, ak zistí, že horák nehorí. S varnou doskou BEKO k vareniu už nikoho iného nepustíte.

Varná doska plynová, povrch biele sklo, umiestnenie ovládania vpredu, mechanické ovládanie, 4 varné zóny, elektrické zapaľovanie, bezpečnostná poistka zhasnutia plameňa, strieborné ovládanie gombíky, šírka 60 cm

plynový; 4 horáky; strieborné ovládače vpredu; podstavce smalt, STOP GAS

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku BEKO, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu Planeo.sk, Alza.sk.

Produkt Beko HILG 64220 SW je možné nájsť medzi produktmi v skupine Plynové varné dosky, je v ponuke značky BEKO, vo farbe biela, v ponuke predajcu Planeo.sk, Alza.sk.

Produkt Beko HILG 64220 SW popisuje EAN kód 8690842115202.

Beko HILG 64220 SW - parametre produktu

Beko HILG 64220 SW - história ceny a dostupnosti

Beko HILG 64220 SW - ďalšie zaujímavé produkty

Beko HILG 64220 SW - ako nakúpiť najvýhodnejšie?