Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm - popis produktu

Sporák BEKO FSM 52020 DW:Multifunkčný sporák s plynovými horákmi a elektrickou rúrou. Tá má veľký objem 72 la možnosť 3D pečenia na prípravu až troch jedál naraz bez zmiešania chutí a vôní. Rúra má k dispozícii 8 programov pečenia, trojité sklo dvierok a v príslušenstve 2 plechy a rošt.Multifunkčný sporák Beko FSM 52020 DW je praktickým pomocníkom do každej kuchyne. Je vybavený štyrmi plynovými horákmi, elektrickou rúrou s objemom 55 litrov a 7 programami na pečenie, pomocou ktorých ľahko upečiete všetko, čo máte radi. Od šťavnatého mäsa s chrumkavou kôrkou pomocou grilu, až po ďalšie špecialitky vďaka prítomnosti horúceho vzduchu. Dôležité je spomenúť aj program pre rozmrazovanie. O maximálnu bezpečnosť pri používaní spotrebiča sa starajú bezpečnostné poistky horákov a dvojité sklo na dverách rúry. Nejednu gazdinku poteší jednoduchá údržba, pretože zariadenie vyniká špeciálnou funkciou parného čistenia Steam Shine.Kľúčové vlastnostiMultifunkčný sporák s elektrickou rúrou a plynovými horákmi7 programov pečeniaBezpečnostná poistkaIntegrované zapaľovanieParné čistenie Steam ShineCelosklenené vnútorné dvere EasyClean – dvojité skloPriestor pre ukladanie plechov s výklopným vekomVnútorné osvetlenie a plech s roštom súčasťou baleniaProgramy:Horúci vzduchStatické pečenieStatické + ventilátorHorné + ventilátorDolné + ventilátorRozmrazovanieGril 

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej kuchyne. Svojou energetickou triedou spadá do kategórie A, čo ušetrí vaše financie. Je vybavený 4 horákmi s integrovaným zapaľovaním, ktoré poskytnú jednoduché, rýchle a pohodlné zapálenie. Nechýba ani poistka proti zhasnutiu plameňa, ktorá v prípade potreby vypne prívod plynu do varnej dosky. Zvoľte si ten svoj Elektrická rúra má celkový objem 55 l. Ponúka 7 typov ohrevov, medzi ktoré patrí horúci vzduch, statické pečenie, statické + ventilátor, horné + ventilátor, spodné + ventilátor, rozmrazovanie a gril. Ďalej je vybavená dvierkami z dvojitého skla s nano povrchom vnútri. Nechýba ani vnútorné osvetlenie uľahčujúce pečenie. Miesto naviac Ovládanie sporáka prebieha vďaka mechanickým otočným gombíkom. V spodnej časti sporáka sa nachádza praktická zásuvka, kde je možné skladovať plechy. Súčasťou je aj mechanická minútka pre jednoduchú možnosť stráženia času. V balení bude rošt a jeden plech.

SPORÁK . TECHNICKÉ PARAMETRE: . Typ sporáka: Kombinovaný . Varná doska: Plynová . Rúra: Elektrická . Vnútorný objem rúry: 55 l . Rozmery – výška : 85 cm . Rozmery – šírka : 50 cm . Rozmery – hĺbka : 60 cm .

Kombinovaný sporák, trieda A, 7 funkcií, gril, objem rúry 55 l, STOP GAS, dvojité sklo dvierok, elektrické zapaľovanie, osvetlenie rúry, rozmery (v š h) 85x50x60cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku BEKO, veľkosť je 850 mm, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu Alza.sk, Planeo.sk.

Produkt Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektrické grily, patrí pod značku BEKO, veľkosť je 850 mm, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Alza.sk, Planeo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Plynové varné dosky, je v ponuke značky BEKO, veľkosť odpovedá označeniu 850 mm, vo farbe biela, v ponuke predajcu Alza.sk, Planeo.sk.

Produkt Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm označuje EAN kód 8690842117688.

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm - parametre produktu

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm - história ceny a dostupnosti

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Kombinovaný sporák Beko FSM52020DW, 50 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?