Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 599 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg - popis produktu

TOP produkt roka 2020 Kvalitu sušičky bielizne Beko DPY 8506 GXB1 potvrdzuje víťazstvo v súťaži 'Produkt roka 2020', ktorú každoročne vyhlasuje nezávislý nákupný portál Heureka.sk. Nikoho nezobudí Vyspite sa do ružova a ráno si oblečte vaše obľúbené šaty, aj keď boli včera na večeri. Nočný program sušičiek Beko je až o 50 % tichší než štandardný program, takže zatiaľ čo spíte, sušička sa potichu postará o vaše oblečenie bez toho, aby niekoho budila. Koniec strateným ponožkám Vnútorné LED osvetlenie bubna je dobrá vychytávka na zabudnuté kúsky bielizne. Perfektne osvetlí celý bubon, takže páry ponožiek už budú konečne kompletné. Možnosť pripojenia na odpad Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1 ponúka možnosť napojenia na odpad. Prečo sa trápiť s vylievaním zásobníka na kondenzát, keď ho sušička môže vypustiť za vás? Jednoducho pripojte sušičku na odpad a užite si bezstarostné sušenie. Jemné sušenie Vy a vaše obľúbené tričko ste toho spoločne veľa zažili, ale stále sa bojíte ho zveriť sušičke. S bubnom AquaWave® sa báť nemusíte. Vďaka špeciálnej štruktúre bubna sa vaša bielizeň pri sušení jemne pohybuje bubnom a zároveň sa lepšie usuší. Vaše tričko tak s vami bude na veky vekov. Šetrné sušenie Sušička je vybavená špeciálnymi senzormi, ktoré kontrolujú teplotu sušenia tak, aby s každým typom textílie bolo zachádzané, ako potrebuje. Šetrne tak usušíte džínsy, jemné tkaniny aj vlnu bez toho, aby došlo k ich vyblednutiu či poškodeniu. Usušené spoľahlivo a úsporne Hlavným hnacím motorom sušičiek Beko je ProSmart invertorový motor™. Ten svojim elektromagnetickým spôsobom fungovania zaručuje nielen tichú prevádzku, ale taktiež nízku spotrebu a dlhú životnosť, ktorú nemá ani šnúra na bielizeň. Prispôsobte sušičku kúpeľni Sušičku Beko dáte naozaj kamkoľvek. U rady modelov môžete otočiť dvierka a zmeniť ich smer otvárania, takže padnú do každého kúta predsiene či kúpeľne. Menej energie, dlhšia životnosť Aby si bielizeň zachovala svoj vzhľad, ale bola zároveň dokonale usušená, je sušička Beko vybavená tepelným čerpadlom EcoGentle™. To umožňuje sušenie pri nižších teplotách, ktoré sa postará o to, aby oblečenie nestrácalo svoju farbu a tvar, a naviac spotrebuje menej energie.

S tepelným čerpadlom, elektronická, senzor sušenia, automatika proti pokrčeniu, ochladzovacia fáza, možná zmena smeru otvárania sa dvierok, mini LCD displej, oneskorený štart 0-24h, napojenie na odpad; nerez bubon, priehľadné dvierka

Sušička prádla, trieda A+++, náplň 8 kg, 15 programov, osvetlenie bubna, tepelné čerpadlo, senzor sušenia, AquaWave bubon, detský zámok, automatika proti pokrčeniu, odložený štart, rozmery (v š h) : 84,6x59,7x60,9cm

Produkt Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušičky bielizne, vyrába ho značka BEKO, farebný variant je biela.

Tento produkt nájdete v skupine Tepelné čerpadlá, patrí značke BEKO, farebná verzia je biela.

Produkt Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg je označený EAN kódom 8690842156946.

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg - parametre produktu

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg - história ceny a dostupnosti

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg - ďalšie zaujímavé produkty

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1, A+++, 8 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?