BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g #33470

BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g #33470

BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g #33470

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g - popis produktu

Charakteristika: BEBA SENSITIVE je špeciálne dojčenské mlieko určená na diétny režim pri zápche a drobných zažívacích potiažach od narodenia. 

Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek, ktorých účinky boli klinicky testované: 

  • S baktériami črevnej mikroflóry L.reuteri – probiotické baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. 
  • OPTIPRO® HA – špeciálny proces na získanie 100 % srvátkovej, čiastočne štiepenej bielkoviny

Nepríjemné pocity pri zápche dokážu bábätku i mamičke pokaziť pekný deň. Je to ale pomerne bežný problém, ktorý sa v prvom roku dieťatka objavuje. 

BEBA SENSITIVE s obsahom probiotík, prebiotík je vyvinutá špeciálne pre citlivé zažívanie a zápche. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek, ktorých účinky boli klinicky testované.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Návod na prípravu:

  1. Pred prípravou výživy si dôkladne umyte ruky. 
  2. Fľaša, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút. 
  3. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť. 
  4. Polovicu prevarenej vody (viď tabuľka) ochladené asi na 40 ° C, vlejte do nádoby. Teplota nad 45 ° C baktérie mliečneho kvasenia ničia. 
  5. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný! 
  6. Dôkladne pretrepte. 
  7. Doplňte nádobu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku). 
  8. Ešte raz dobre pretrepte, aby sa úplne rozpustil. 
  9. Overte vyhovujúce teplotu pripravenej výživy. 
  10. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote.

Zloženie: Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), zemiakový škrob, enzymaticky hydrolyzované bielkoviny mliečnej srvátky 10,9%, galaktooligosacharidy (z mlieka) 6,2%, minerálne látky (citrát draselný, glycerofosforečnan vápenatý, chlorid horečnatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, chlorid vápenatý, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selénan sodný), rybí olej, cholín dvojvínan, fruktooligosacharidy 0,3%, olej z Mortierella Alpina, L- arginín, vitamíny ( L-askorbát sodný, DL-alfa-tokoferylacetát, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, retinylacetát, tiamínmononitrát, riboflavín, pyridoxínhydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín), L - histidín, L - tyrozín, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 × 107 KTJ / 100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti ), taurín, inozitol, nukleotidy (ksyselina cytidín-5'-monofosforečná kyselina, sodné soli kyseliny uridín-5'-fosforečnej, kyselina adenozín-5'-fosforečná, sodné soli kyseliny guanozín-5'-fosforečnej), L-karnitín.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE PRE MAMIČKU

Dojčenie je najlepší spôsob výživy bábätka, pretože materské mlieko zaisťuje ideálne vyváženú stravu, poskytuje ochranu pred rôznymi chorobami a je tiež zdrojom ďalších výhod pre matku i dieťa.

Doporučujeme, aby rozhodnutie o spôsobe dojčenia dieťaťa bolo konzultované s lekárom alebo pôrodnou asistentkou. Doporučenie špecialistu pomáha tiež s prípravou na dojčenie a udržaním laktácie.

Účelom náhradného dojčenského mlieka je zastúpiť materské mlieko v prípade, kedy sa matka rozhodne prestať dojčiť alebo z určitých dôvodov nie je dojčenie možné. Pamätajte si, že rozhodnutie prestať dojčiť alebo zaviesť čiastočné dokrmovanie fľaškou obmedzí množstvo vytváraného mlieka. Pokiaľ sa z akéhokoľvek dôvodu rozhodnete prestať dojčiť, pamätajte, že toto rozhodnutie ide iba ťažko zmeniť. Je potrebné vziať do úvahy sociálne dôsledky používania náhradného dojčenského mlieka a v neposlednej rade i finančnú záťaž spojenú s jeho používaním. Náhradné kojenecké mlieko je nutné vždy pripravovať, používať a uskladňovať podľa návodu na etikete, aby nedošlo k ohrozeniu zdravia dieťaťa.

Dojčenské mlieko BEBA Sensitive mliečna výživa pri zažívacích problémoch 800 g:Dojčenské mlieko Beba ponúka zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, a preto poslúži na správny a zdravý vývoj vášho bábätka. Počiatočné dojčenské mlieko je ideálne od prvých chvíľ narodeného bábätka. Dodá tým najmenším dostatok živín na ich zdravý telesný vývoj. Toto od výrobcu Beba ponúka hmotnosť 800 g a balenie obsahuje 1 ks. Jeho veľkou výhodou je zloženie s pridanými vitamínmi a minerálmi. Zaujímavé prednosti dojčenského mlieka BEBA Sensitive mliečna výživa pri zažívacích problémoch 800 g Poskytne deťom živiny na ich zdravý vývin Dojčenské mlieko Beba patrí medzi počiatočné mlieka Umelé mlieko radu BEBA Sensitive je ideálne vhodné od 0 mesiacov Vyniká pridanými vitamínmi a minerálmi Mlieko proti zápche Dojčenské mlieko Beba má hmotnosť, ktorá predstavuje 800 g Počet kusov v balení: 1 ks Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka Beba Je vhodné aj v prípade, že vaše najmenšie má zápchu. Dojčenské mlieko s probiotikami dodá vášmu dieťatku to najdôležitejšie.

BEBA SENSITIVE je špeciálne dojčenské mlieko určená na diétny režim pri zápche a?drobných zažívacích potiažach od narodenia. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek, ktorých účinky boli klinicky testované: S baktériami črevnej mikroflóry L.reuteri – probiotické baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. OPTIPRO® HA – špeciálny proces na získanie 100 % srvátkovej, čiastočne štiepenej bielkoviny Nepríjemné pocity pri zápche dokážu bábätku i mamičke pokaziť pekný deň. Je to ale pomerne bežný problém, ktorý sa v prvom roku dieťatka objavuje. BEBA SENSITIVE s obsahom probiotík, prebiotík je vyvinutá špeciálne pre citlivé zažívanie a?zápche. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek, ktorých účinky boli klinicky testované. Aj pre ďalšie citlivé brušká máme riešenie. Prinášame 3 funkčné špeciality na 3 najčastejšie problémy – grckanie, zápcha, drobné zažívacie potiaže a intolerancia laktózy.

Potraviny na osobité lekárske účely, od narodenia. Určená na diétny režim pri zápche a drobných zažívacích problémoch. Mliečna dojčenská výživa s upravenou srvátkovou, čiastočne štiepenou bielkovinou (Optipro HA) a s baktériami mliečneho kvasenia Lactobacillus reuteri.

BEBA SENSITIVE, mliečna dojčenská výživa s upravenou bielkovinou a baktériami mliečneho kvasenia L. reuteri, určená na diétny režim pri zápche a drobných zažívacích potiažach, potraviny pro osobité lekárske účely, od narodenia,.800 g. Zloženie: Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje…

Produkt BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g #33470 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Beba, Nestlé, Nestlé Deutschland AG v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Dojčenské mlieko, vyrába ho značka Beba, Nestlé, Nestlé Deutschland AG, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g #33470 patrí do skupiny produktov Diétne potraviny, patrí pod značku Beba, Nestlé, Nestlé Deutschland AG, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g #33470 má EAN kód 7613039561355.

BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g - parametre produktu

FormaPrášok
Riešený problémzápcha a drobné zažívacie problémy
DruhPočiatočná mliečna výživa
Balenie (g)800 g
KategóriaPotraviny, Mlieka, Detská výživa, Dojčenské mlieko, Diétne potraviny
ZnačkaBeba, Nestlé, Nestlé Deutschland AG
E-shopNajlekaren.eu
EAN7613039561355

BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g - história ceny a dostupnosti

BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g - ďalšie zaujímavé produkty

BEBA SENSITIVE mliečna výživa dojčiat pri zápche, od narodenia (inov.2020) 1x800 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?