BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g - popis produktu

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa Obsah BEBA EXPERT pro HA 3: mliečna výživa (od ukonč. 10. mesiaca) 1x800 g Charakteristika BEBA EXPERT pro HA 3: Následná dojčenská mliečna výživa, instantná, s Lactobacillus reuteri a upravenou bielkovinou pre deti s alergiou v rodine. Určená pre deti od ukončeného 10. mesiaca. Unikátne zloženie s obsahom čiastočne hydrolyzované bielkoviny OPTIPRO® HA, probiotickými baktériami L. reuteri, vitamínmi a minerálnymi látkami pre uspokojenie potrieb vášho dieťatka. Baktérie črevnej mikroflóry L. reuteri baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. Hydrolyzát čiastočne naštiepenej bielkoviny. Vitamíny a minerálne látky na podporu imunity dieťaťa. Použitie BEBA EXPERT pro HA 3: Pri príprave sa postupuje presne podľa návodu uvedenom na obale výrobku. Fľaška, uzáver a cumlík sa dôkladne vymyjú a vyvaria 5 minút. Prevarí sa pitná voda pre dojčatá a nechá sa vychladiť. Príslušné množstvo prášku (podľa tabuľky) sa vysype do vopred prevarenej vody (vychladenej na 40 st.C). Množstvo na 1 kŕmenie - 210 ml prevarenej vody a 7 zarovnaných odmeriek. Dôkladne sa zamieša, aby sa prášok rozpustil. Overí sa vyhovujúca teplota pripraveného mlieka. Vždy sa pripraví len jedna dávka a kŕmi sa okamžite po príprave. Upozornenie: Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dohľadu. Neuchovávajte nedojedené porcie. Všetky HA výživy s naštiepenou bielkovinou majú nahorklú príchuť. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmu alebo o prechode na inú stravu by malo byť prijímané iba na základe odporúčania lekára alebo kvalifikovanej osoby v oblasti výživy, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa, v závislosti na individuálnom raste a vývoji dieťaťa. Príbalový leták BEBA EXPERT pro HA 3

Dojčenské mlieko, dojčenská výživa, detské mlieko, mlieko s čiastočne hydrolyzovanou bielkovinou.

Produkt BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Beba, Nestlé, Nestlé Deutschland AG v ponuke e-shopu Lieky24.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dojčenské mlieko, vyrába ho značka Beba, Nestlé, Nestlé Deutschland AG, nájdete ho v e-shope Lieky24.sk.

Produkt BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g má priradený EAN kód 7613039467039.

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g - parametre produktu

EAN kód:7613039467039
Značka:Beba
KategóriaMlieka, Detská výživa, Dojčenské mlieko
ZnačkaBeba, Nestlé, Nestlé Deutschland AG
E-shopLieky24.sk
EAN7613039467039

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g - história ceny a dostupnosti

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g - ďalšie zaujímavé produkty

BEBA EXPERT pro HA 3 mliečna výživa, 800g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?