NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g

NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g - popis produktu

Charakteristika: Prvá a jediná1  dojčenská výživa s oligosacharidy 2´FL. BEBA COMFORT 2 HM-O pre spokojné bruško Vašich bábätiek je prémiová dojčenská výživa vyvinutá na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

  • 2´FL (2´FUKOZYLLAKTÓZA) je oligosacharid  štruktúrou podobný tým v materskom mlieku.
  • OPTIPRO® je špeciálny proces na získánie zmesi bielkovín s s cieľom priblížiť sa materskému mlieku.
  • L. reuteri sú probiotické baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí
  • Vitamíny pre podporu imunity.
  • Bez palmového oleja.

1 V Českej a Slovenskej republike. 2 Vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému. 3Obsah v zhode s požiadavkami legislatívy.

BEBA COMFORT 2 HM-O v prémiovom a praktickom balení:

  • Dojčenská výživa je vďaka 100% recyklovateľnej plechovke dobre chránená pred vzduchom a vlhkosťou.
  • Vďaka priehľadnému viečku môžete ihneď vidieť, koľko prášku ostáva v plechovke.
  • Odmerka je uložená v oddelenom priestore plechovky a tým je zaistené hygienické riešenie.
  • Starú plechovku môžete použiť ďalej, napríklad ako dózu v kuchyni či na uloženie ceruziek.

Nepoužívajte: Pri precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu, u detí mladších ako 6 mesiacov.

Spôsob prípravy:

  1. Pred prípravou dojčenskej výživy si dôkladne umyte ruky.
  2. Fľašku, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.
  3. Pitnú vodu prevárajte päť minút, nechajte ochladnúť.
  4. Polovicu prevarenej vody (pozri tabuľku), ochladenej asi na 40 ° C, vlejte do nádoby. Teplota vody nad 45 ° C baktérie mliečneho kvasenia ničí!
  5. Priloženou odmerkou odoberte prášok (pozri tabuľku) a vsypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný!
  6. Dôkladne potrepte.
  7. Doplňte nádobu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku).
  8. Ešte raz dobre potrepte, aby sa prášok úplne rozpustil.
  9. Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej výživy.
  10. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote.

Upozornenie: Počas kŕmenie dieťa držte vždy v náručí. Nenechajte ho bez dohľadu, inak sa môže stať, že dôjde k zaduseniu.Používajte iba k baleniu priloženú odmerku. Nedávajte viac ani menej prášku, než sa udáva v tabuľke, inak môže dôjsť k odvodneniu tela dieťaťa alebo k jeho podvýžive. Nemeňte pomer prášku a vody bez porady s lekárom!

Zloženie: Odtučnené mlieko, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový s vyšším podielom kyseliny olejovej, repkový nízkoerukový, slnečnicový), sušená srvátka, sušený výrobok mliečnej srvátky, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, sodné soli kyseliny ortofosforečnej, citrnan draselný, chlorid draselný chlorid horečnatý, draselné soli kyseliny ortofosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (sójový lecitín), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), l-fenylanín, 2´-fukozyllaktóza, vitamíny (L-askorban sodný, DL-alfa-tokoferylacetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamínmononitrát, retinylacetát, riboflavín, pyridoxínhydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamin), L-leucín, L-isoleucín, L-tryptofan, L-histidín, baktérie mliečneho kvasenia

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE

Dlhodobé dojčenie je pre dieťa najlepší spôsob výživy, preto mu dávame prednosť pred výrobkami dojčenskej výživy. Nestlé BEBA COMFORT 2 HM-O by mala byť podávaná na základe odporúčania lekára alebo odborníka v oblasti detskej výživy. Pripravujte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte. Neuchovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie dojčaťa.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

  • Materské mlieko je pre dieťa tou najlepšou stravou. Jeho výskumom sa zaoberáme už 60 rokov!
  • Sme prví výrobcovia dojčenskej výživy na svete! S výrobou dojčenskej výživy máme 150 rokov skúseností. Roku 1867 Henri Nestlé, predstavil svetu 1. náhradnú výživu – Farina Lactée
  • Inšpiráciu sme našli v prírode, dojčenské mlieka vyrábame podľa vzoru materského mlieka podľa moderných vedeckých poznatkov a postupov.
  • Sme experti na bielkovinu – máme patentovaný proces OPTIPRO® určený na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku.

  • OPTIPRO® je špeciálny proces na získánie zmesi bielkovín s s cieľom priblížiť sa materskému mlieku,
  • L. reuteri sú baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí,
  • Vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.

Popis produktu

Nestlé BEBA OPTIPRO Comfort 2 je instantná mliečna dojčenská výživa s baktériami mliečneho kvasenia L.reutri a je vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca.

BEBA OPTIPRO Comfort 2 je prémiová výživa od Nestlé vyvinutá na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek: OPTIPRO – špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku Probiotické baktérie – L.reuteri Prebiotickú zmes GOS / FOS Vitamíny a minerálne látky

Vlastnosti: Nestlé ako prvý výrobca dojčenskej výživy prichádza na trh s evolučnou dojčenskou výživou, podporenú 60 rokmi výskumu materského mlieka. Jej základom je špeciálna zmes tej najlepšej bielkoviny od Nestlé, vyrobené po vzore materského mlieka a presne vyhovujúcim nutričným potrebám dieťaťa. Okrem toho obsahuje probiotické baktérie L.reuteri, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku a vďaka svojim účinkom prispievajú k zníženiu priemernej doby plaču vášho bábätka. Na podporu imunity sme pridali vitamíny A, C a D a minerálne látky ako železo a zinok, pre normálny vývoj mozgu kys. Alfa-linolénovú. Ak je vaše bábätko s našim výrobkom spokojné, od 10. mesiaca odporúčame prejsť na našu nadväzujúcu novinku BEBA OPTIPRO Comfort 3.

Unikátna receptúra vďaka kombinácii zložiek: OPTIPRO unikátny proces na získanie špeciálnej zmesi bielkoviny podľa vzoru materského mlieka Probiotické baktérie L.reuteri Prebiotická zmes GOS / FOS Vitamíny A, C, D a minerálne látky železo a zinok, ktoré sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného sústavy2 Kyselina Alfa-linolová, ktorá prispieva k normálnemu vývoju mozgu.

BEBA OPTIPRO Comfort 2 nájdete v praktickom a prémiovom balení: Plechovka je dobre chránená pred vzduchom a vlhkosťou. Odmerka je uložená v oddelenom priestore plechovky a tým je zaistené hygienické riešenie. Vďaka priehľadnému viečku môžete ihneď vidieť, koľko prášku ostáva v plechovke. Okrem toho je plechovka 100% recyklovateľná. Starú plechovku môžete použiť ďalej, napríklad ako dózu v kuchyni či pre uloženie ceruziek.

Návod na prípravu:

1.) Pred prípravou dojčenskej výživy si dôkladne umyte ruky. Fľašu, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.

2.) Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť.

3.) Polovicu prevarenej vody (viď tabuľka), ochladenej asi na 40 ° C, vlejte do nádoby. Teplota vody nad 45 ° C baktérie mliečneho kvasenia ničí!

4.) Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný!

5.) Dôkladne pretrepte.

6.) Doplňte fľašu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku) a ešte raz dôkladne pretrepať, aby sa prášok rozpustil.

7.) Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej výživy.

8.) Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu v izbovej teplote.

Mohlo by vás zaujímať:

Nestlé je prvým výrobcom dojčenskej výživy na svete! Roku 1867 Henri Nestlé, predstavil svetu 1. náhradnú výživu – Farina Lactée. Materské mlieko je pre dieťa tou najlepšou stravou. Jeho výskumom sa zaoberáme už 60 rokov! Sme experti na bielkovinu – máme patentovaný proces OPTIPRO k získaniu zmesi bielkovín podľa vzoru materského mlieka. Veríme, že každý problém má svoje riešenie. Preto máme špeciálnu výživu pre dojčatá s tráviacimi ťažkosťami či alergiami v rodine. História dojčenskej výživy Nestlé Malé deti sú veľmi citlivé, a preto je dôležité, aby ich jedlo spĺňalo prísne požiadavky na výživu.

V Nestlé to vieme už 150 rokov a vyrábame produkty tej najlepšej kvality podľa vzoru materského mlieka, vyhovujú špecifickým požiadavkám bábätiek. Ako to všetko začalo? V 19. storočí panovala v Európe vysoká detská úmrtnosť, ktorá bola čiastočne spôsobená nedostatkom správnej výživy pre deti. Henri Nestlé, nemecký chemik v tej dobe stratil súrodenca a to ho vybudilo k tomu, aby prišiel s alternatívou pre matky, ktoré nemohli dojčiť. Jednalo sa o revolučný prielom v znižovaní detskej úmrtnosti. Počas jedného roka sa jeho prvá dojčenská výživa – Farina Lactée rozšírila po celej Európe. To bol začiatok vývoja spoločnosti Nestlé, prvého výrobcu dojčenskej výživy na svete. 

Dojčenské mlieko BEBA COMFORT 2 HM-O, 800 g:Dojčenské mlieko BEBA COMFORT 2 HM-O predstavuje pokračovaciu výživu vhodnú pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Umelé mlieko dodá dieťaťu dostatok vitamínov aj energie a zároveň predídete bolestiam bruška. Vďaka patentu OPTIPRO má taký obsah bielkovín, ktorý presne vyhovuje nutričným potrebám dieťaťa, takže nezaťažuje ešte nevyzretý organizmus. Základom je špeciálna zmes tej najlepšej bielkoviny od Nestlé, vyrobenej po vzore materského mlieka. Okrem toho sušené mlieko tiež obsahuje probiotické baktérie L.reuteri. Na podporu imunity sú v mlieku pridané vitamíny A, C, D a oligosacharid 2Fukosyllaktosa. Tiež uvítate, že detské mlieko BEBA COMFORT 2 HM-O je umiestnené v praktickej plechovke s odmerkou a priehľadným viečkom.Po vzore materského mliekaPrémiová starostlivosťTo najlepšie pre rodinuKlinicky overená kombinácia prospešných látok v dojčenskom mlieku BEBA COMFORT 2 HM-O 2´FL2Fukosyllaktosa je oligosacharid štruktúrou podobný tým v materskom mliekuL. reuteriSú probiotické baktérie, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detíOPTIPROJe špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mliekuDojčenské mlieko BEBA COMFORT 2 HM-O by malo byť podávané na základe odporúčania lekára alebo odborníka v oblasti detskej výživy. Pokiaľ je vaše bábätko s výrobkom BEBA spokojné, od 13. mesiaca sa odporúča prejsť na nadväzujúci produkt BEBA COMFORT 3 HM-O. Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka BEBA COMFORT 2 HM-O, 800 gDojčenské mlieko BEBA predstavuje pokračujúcu detskú výživu od ukončeného 6. mesiacaPrípravok je vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiacaVďaka patentu OPTIPRO má sušené mlieko obsah bielkovín podobným tým v materskom mliekuProbiotické baktérie L.reuteri napomáhajú proti bolestiam bruškaOligosacharid 2Fukosyllaktosa je štruktúrou podobný tým v materskom mliekuVitamíny A, C, D pomáhajú správnej funkcii imunitného systémuUmelé mlieko je umiestnené v praktickej recyklovateľné plechovke s odmerkou a priehľadným viečkomSpoločnosť Nestlé sa už 60 rokov venuje výskumu materského mlieka s cieľom sa mu čo najviac priblížiťSušené mlieko BEBA COMFORT 2 HM-O má novú a lepšiu plechovkuObsah plechovky BEBA bude vždy v bezpečíPlechovka detskej výživy BEBA COMFORT 2 HM-O bola navrhnutá tak, aby ochránila jej obsah pred vzduchom, vlhkosťou i svetlom. Plechovka oplýva vonkajšou bezpečnostnou aj vnútornou ochranou, ktorú tvorí hliníková fólia.Praktické priehľadné viečkoViečko plechovky detskej výživy BEBA COMFORT 2 HM-O je priehľadné, takže vám stačí len pohľad na to, aby ste zistili, koľko výživy sa v nej ešte nachádza.Hygienické uloženie odmerkyPlechovka má špeciálny priestor na uloženie odmerky, ktorý zabráni jej kontaktu s výživou vnútri.Umelé mlieko BEBA COMFORT 2 HM-O využíva ekologický obalCelý obal detskej výživy dá bez problémov recyklovať, pretože samotná plechovka je vyrobená zo 100 % recyklovateľnej ocele. Plastové viečko obsahuje najmenej 60 % bioplastov, čo je materiál, ktorý vznikol z obnoviteľných zdrojov, viečko tak možno recyklovať ako bežný plast.Detské mlieko BEBA má praktické prémiové baleniePlechovka dobre chráni prášok pred vzduchom, svetlom a vlhkosťou. Plechovka detského mlieka BEBA COMFORT 2 HM-O má ako vonkajšiu, tak aj vnútornú ochranu v podobe hliníkovej fólie. Potrebná odmerka je uložená v oddelenom priestore plechovky, a tým je tak zabezpečené jej hygienické používanie. Vďaka priehľadnému viečku hneď vidíte, koľko prášku v plechovke ešte zostáva. Navyše je plechovka 100 % recyklovateľná, je vyrobená zo 100 % recyklovateľnej ocele, viečko a odmerka z najmenej 60 % z bioplastov. Starú plechovku navyše môžete používať aj ďalej, napríklad ako dózu v kuchyni či na uloženie ceruziek.Návod na použitie: 1. Pred prípravou dojčenskej výživy si umyte ruky. 2. Fľašu, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút.  3. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť. 4. Polovicu prevarenej vody (viď tabuľka), ochladenej asi na 40 °C, vlejte do...

Instantní následná dojčenská mliečna výživa, s baktériami mliečneho kvasenia L.reuteri, od ukončeného 6. mesiaca, 800 g plech. Zloženie: Odtučnené mlieko, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový s vyšším podielom kyseliny olejovej, repkový nízkoerukový, slnečnicový), sušená srvátka, sušený výrobok mliečnej srvátky, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny citrónovej, sodné soli kyseliny ortofosforečnej, citrnan draselný, chlorid draselný chlorid horečnatý, draselné soli kyseliny ortofosforečnej, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), emulgátor (sójový lecitín), rybí olej, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), l-fenylanín, 2´-fukozyllaktóza, vitamíny (L-askorban sodný, DL-alfa-tokoferylacetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, tiamínmononitrát, retinylacetát, riboflavín, pyridoxínhydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamin), L-leucín, L-isoleucín, L-tryptofan, L-histidín, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti).

BEBA COMFORT 2 HM-O instantné následné dojčenské mlieko s baktériami mliečneho kvasenia L.reuteri, od ukončeného 6. mesiaca, 800 g MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: VIAC AKO 155 ROKOV VÝSKUMU Nestlé je prvým výrobcom dojčenskej výživy na svete! Jej výskumu a výrobe sa venuje viac ako 155 rokov. Roku 1867 bola Henrim Nestlé svetu predstavená 1. náhradná dojčenská výživa – Farina…

Nestlé Beba Comfort 2 HM-O Následná dojčenská mliečna výživa 800 g Prémiová dojčenská výživa s oligosacharidmi 2'FL. BEBA COMFORT 2 HM-O pre spokojné bruško Vašich bábätiek je prémiová dojčenská výživa vyvinutá na základe 60 rokov výskumu materského mlieka.

Tento produkt nájdete v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Beba, Nestlé, Nestlé Beba, Nestlé France v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Iliek.sk.

Produkt NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g patrí do skupiny produktov Dojčenské mlieko, vyrába ho značka Beba, Nestlé, Nestlé Beba, Nestlé France, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Iliek.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské nápoje od značky Beba, Nestlé, Nestlé Beba, Nestlé France, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Iliek.sk.

Produkt NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g má EAN kód 7613036934145.

NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g - parametre produktu

NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g - história ceny a dostupnosti

NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g - ďalšie zaujímavé produkty

NESTLÉ BEBA Comfort 2 HM-O Pokračovacie mlieko od ukončeného 6. mesiaca 800 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?