Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 84,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes - popis produktu

Ohrievač fliaš Beaba Bib'expresso 2 v 1 Night Blue: Poznáte to. Dieťa je netrpezlivé, hladné a príprava mlieka trvá veľmi dlho. Vďaka ohrievaču fliaš Beaba Bibexpresso túto dobu ľahko skrátite a mliečko bude mať vždy správnu teplotu. Môžete si vybrať z dvoch teplôt a mlieko navyše aj šetrne premieša. Vyhnete sa tak bublinkám, ktoré spôsobujú nepríjemné bolesti bruška. Natešené bábätko môžete počas prípravy mlieka pochovať. Prípravu totiž zvládnete jednou rukou. V neskoršom veku dieťaťa možno ohrievač Beaba Bibexpresso 2v1 použiť aj na ohrev pohára s príkrmom alebo fľaše s nápojom. Ohrievač je možné oddeliť a používať samostatne, preto je ideálny na cesty a ľahko sa uskladňuje. Hlavné prednosti ohrievača fliaš Beaba Bibexpresso 2v1 Night BluePripraví mlieko v priebehu cca 30 sekúndS ohrievačom fliaš Beaba Bibexpresso 2v1 bude mať mliečko vždy ideálnu teplotuMáte možnosť dvoch ohrevov vody na 22 alebo 37 °CMlieko zároveň premiešavaVďaka ohrievaču Beaba Bibexpresso zvládnete prípravu mliečka jednou rukouMožno v ňom ohrievať aj pohárik s príkrmom alebo fľašu s nápojomĽahko sa uskladňuje a poslúži vám aj na cestách Spoločník na cestáchVďaka možnej oddeliteľnosti častí možno ohrievač používať aj samostatne. Ľahko ho tak môžete pribaliť do tašky a vyraziť s dieťaťom aj na dlhšie trasy. S ohrievačom fliaš Beaba Bibexpresso 2v1 už nemusíte nosiť ťažkú termosku s teplou vodou a zložito mlieko miešať. Keď bábätko dostane hlad, jednoducho mu ohrejete mlieko alebo pohárik s príkrmom. V chladných dňoch zase prihrejete dieťaťu nápoj. A to vždy rýchlo a v ideálnej teplote.

Beaba Bib'expresso 2v1 Night Blue Unikátny prístroj, umožňujúci pripraviť umelé mlieko pre dieťa počas niekoľkých sekúnd, jednou rukou a s ideálnou teplotou.

Potrebujete nakŕmiť bábätko o polnoci? Prístroj na prípravu mlieka Bib'expresso® od Beaba to zvládne za rekordných 30 sekúnd!

Produkt Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes patrí do skupiny produktov Ohrievače dojčenských fliaš, je v ponuke značky Beaba, farebný variant je modrá, nájdete ho u predajcu Mackoviahracky.sk, Alza.sk, Market24.sk.

Produkt Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes má priradený EAN kód 3384349126919.

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes - parametre produktu

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*19*33 cm
Celková výška33 cm
Rozmery balenia25*23*24 cm
MechanicSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť830 g
NoteBPA free
Farbamodrá
Set produktovNie
KategóriaOhrievače, Mlieka, Prístroje, Príkrmy, Sterilizátory, Ohrievače dojčenských fliaš
ZnačkaBeaba
Farbamodrá
E-shopMackoviahracky.sk, Alza.sk, Market24.sk
EAN3384349126919

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes - história ceny a dostupnosti

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes - ďalšie zaujímavé produkty

Príprava mlieka Bib'expresso Beaba Night Blue a ohrievač fliaš do 30 sekúnd modrý od 0 mes - ako nakúpiť najvýhodnejšie?