MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340213

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340213 - popis produktu

Bazén Florida patrí medzi obľúbené nadzemné bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, ľahká údržba,stabilita konštrukcie, široká hladina vody a ľahké sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto pre bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, zostaviť podpornú konštrukciu, na ktorú sa navlečie bazénová fólia. Od vybalenia bazéna môžete do 30 minút napúšťať vodu.  Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a uskladniť na suché, nemrznúce miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou.  Bazénová fólia : Laminovaná fólia bazéna Florida je trojvrstvová, vystužená polyesterovou tkaninou. Kvalitné spracovanie zaistí dlhodobé bezproblémové používanie bazéna. Vonkajšia stena - motív ratan, vnútorná stena - modro-biela mozaika.  Pripojenie filtrácie : K bazénu môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú alebo pieskovú filtráciu z našej ponuky. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4'). Pre pripojenie pieskovej či kartušovej filtrácie je nutné dokúpiť: 6 ks bazénových hadíc 2 ks priechodu stenou bazéna 1 ks inštalačnú sadu Súčasti balenia bazéna Florida : bazén Florida návod záslepky priechodu stien bazéna Tolerancia rozmerov bazéna : Uvedené rozmery bazéna sú len orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu či objem napustenej vody. Povolená výrobná odchylka je 5 %.   Zapustenie bazéna Florida : Bazén Florida nie je určený k celkovému ani čiastočnému zapusteniu do zeme. Ide len o nadzemný bazén. Uskladnenie bazéna Florida : Bazén Florida nie je určený k celoročnej prevádzke a preto by mal byť na konci kúpacej sezóny zazimovaný. Bazén je potrebné vypustiť, umyť od nečistôt, osušiť a uložiť na suché miesto, kde nemrzne. Je vhodné ho v priebehu zimy občas preskladať, aby na fólii nevznikali prehyby. Predĺžite tak jeho životnosť. Návod na použitie : Jednoduchá montáž Bazén Florida je možné postaviť bez stavebných úprav na pozemku. Stačí len postaviť nosnú konštrukciu a napnúť na ňu bazénovú fóliu. Do hodiny od vybalenia bazéna sa môže napúšťať voda. Stabilita a veľkosť Bazénovú plachtu vypína pevná kovová konštrukcia, ktorá umožňuje, aby boli bazény vyrábané aj vo veľkých rozmeroch. Široká vodná plocha tak poskytuje dostatočný priestor na kúpanie. Sezónnosť Bazén stojí na záhrade len v období kúpacej sezóny. Akonáhle príde zima, uvoľní priestor na záhrade iným aktivitám. Vďaka tomu môže byť každé leto ľahko postavený inde.  

Bazén MARIMEX Florida RATAN 3,66 × 0,99 m, bez príslušenstva:Spríjemnite si slnečné letné dni v bazéne MARIMEX Florida RATAN. Bazén Florida ponúka stabilnú konštrukciu a zároveň veľký priestor na kúpanie, ktorý oceníte predovšetkým, ak radi plávate či máte početnejšiu rodinu. Každý si tak nájde v bazéne svoje miestečko na zábavu či relaxáciu. Veľkým benefitom bazéna MARIMEX je jeho jednoduchá príprava na používanie. Ide o nadzemný bazén, takže nie je určený na celkové alebo čiastočné zapustenie do zeme.Kľúčové vlastnosti bazéna MARIMEX Florida RATAN, 3,66 × 0,99 mBazén MARIMEX Florida ponúka stabilnú konštrukciu a zároveň veľký priestor na kúpaniePoteší vás svojou ľahkou údržbou aj zostavenímOdporúčame po kúpaní bazén MARIMEX zakrývať krycou plachtouVnútorná fólia má vzor mozaikySteny vyrobené z pružného a pevného 3-vrstvového materiálu Polystrenght PVCVonkajšia stena bazéna je so vzorom imitácie ratanaSúčasťou bazénu je návod a krytky priechodov stien bazénaDôležité je bazén po skončení sezóny vyčistiť a následne uložiť na suché, nemrznúce miestoJednoduchá údržba bazénu MARIMEXBazén MARIMEX Florida RATAN vás poteší svojou ľahkou údržbou aj zostavením. Jednoducho si pripravíte miesto na bazén, rozviniete bazénovú podložku, rozbalíte a môžete stavať. Po zostavení podpernej konštrukcie na ňu navlečiete bazénovú fóliu. Po vybalení a zostavení bazéna, môžete po 30 minútach začať napúšťať vodu. Bazén MARIMEX Florida RATAN je dôležité po skončení sezóny vyčistiť a následne uložiť na suché, nemrznúce miesto. Vďaka tejto údržbe predĺžite značne životnosť vášho bazéna. Aby ste zamedzili nadbytočnému neporiadku v bazéne, odporúčame vám po kúpaní bazén MARIMEX zakrývať krycou plachtou.Bazén MARIMEX je vyrobený z kvalitného materiáluVzpery bazéna MARIMEX Florida RATAN sú galvanizované a odolné proti korózii. Steny sú vyrobené z pružného a pevného 3-vrstvového materiálu Polystrenght PVC a vonkajšia stena bazéna má vzor imitácie ratanu. Vnútorná fólia má vzor mozaiky. K bazénu MARIMEX Florida môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú či pieskovú filtráciu spoločnosti MARIMEX. Na napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazénu s priemerom 32 mm (5/4). Aby ste mali všetko kompletné, je potrebné na pripojenie filtrácie dokúpiť 6 kusov bazénových hadíc, 2 kusy priechodu stenou bazéna a 1 kus inštalačnej súpravy. Súčasťou bazéna je návod a krytky priechodov stien bazéna.

BAZÉN. Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťami bazéna Florida sú výhodná cena, ľahká údržba, stabilita

Bazén MARIMEX Florita 3.66x0.99m bez filtrace 10340213

Produkt MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340213 má priradený EAN kód 8590517020254.

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340213 - parametre produktu

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340213 - história ceny a dostupnosti

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340213 - ďalšie zaujímavé produkty

MARIMEX BAZEN FLORIDA 3,66 X 0,99 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340213 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?