MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214

MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214

MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 433,08 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214 - popis produktu

Bazén Florida Premium ponúka vyššií stupeň bezpečnosti, kvality a životnosti. Táto vylepšená verzia je určená najnáročnejším užívateľom. Bazénové steny sú vyrobené zo spevneného PVC zloženého z 3 vrstiev.Pevnosť a trvanlivosť zaisťuje vystužená obvodová a nosná konštrukcia. Jednou z výhod je ľahká montáž a demontáž. Výpustný ventil je možné napojiť na záhradnú hadicu a vodu vypustiť ďalej od bazéna či domu. Bazénová fólia:Laminovaná fólia bazéna Florida Premium je trojvrstvová, vystužená polyesterovou tkaninou. Hrúbka podlahy je 0,4 mm a steny 0,63 mm. Kvalitné spracovanie zabezpečí dlhodobé bezproblémové užívanie bazéna. Motív vnútornej fólie - mozaikaVýhody bazénov Florida:Jednoduchá montážBazén Florida je možné postaviť bez stavebných úprav na pozemku. Stačí len postaviť nosnú konštrukciu a napnúť na ňu bazénovú fóliu. Do hodiny od vybalenia bazéna sa môže napúšťať voda.Stabilita a veľkosťBazénovú plachtu vypína pevná kovová konštrukcia, ktorá umožňuje, aby boli bazény vyrábané aj vo veľkých rozmeroch. Široká vodná plocha tak poskytuje dostatočný priestor na kúpanie.SezónnosťBazén stojí na záhrade len v období kúpacej sezóny. Akonáhle príde zima, uvoľní priestor na záhrade iným aktivitám. Vďaka tomu môže byť každé leto ľahko postavený inde.Pripojenie filtrácie:K bazénu môžete pripojiť kartušovú alebo pieskovú filtráciu  z našej ponuky. Pre napojenie filtrácie sú pripravené prechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4'). Pre pripojenie pieskovej či kartušovej filtrácie je nutné dokúpiť:6 ks bazénových hadíc1 ks inštalačnej sadyPre pripojenie skimmeru:Univerzálny závesný skimmer - netreba dokupovať adaptér, stačí vymeniť priechodku steny, ktorý je v baleniach bazénov za priechodku, ktorá je súčasťou skimmeruPre pripojenie vysávača:1ks Adaptér na pripojenie vysávača Súčasti balenia bazéna Florida: bazén Florida Premiumnávodzáslepky prechodov stien bazéna2 ksprechodov stien bazénaTolerancia rozmerov bazéna: Uvedené rozmery bazéna sú iba orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu či objem napustenej vody. Povolená výrobná tolerancia je 5%. Zapustenie bazéna Florida:Bazén Florida nie je určený k celkovému ani čiastočnému zapusteniu do zeme. Ide o nadzemný bazén.Uskladnenie bazéna Florida:Bazén Florida nie je určený k celoročnej prevádzke a preto by mal byť na konci kúpacej sezóny zazimovaný. Bazén je potrebné vypustiť, umyť od nečistôt, osušiť a uložiť na suché miesto, kde nemrzne. Je vhodné ho v priebehu zimy občas preskladať, aby vo fólii nevznikali prehyby. Predĺžite tak jeho životnosť.Detailné informácie o zazimovaní bazéna nájdete v návode, prípadne v našej Poradni. 

Bazén MARIMEX Bazén Florida 4,88 × 1,22 m RATAN:Leto bez kúpania si málokto vie predstaviť. Teraz môžete mať svoj vlastný bazén na záhrade aj vy. Bazén Marimex Florida Ratan uspokojí aj náročnejších zákazníkov, ktorých poteší priaznivá cena, jednoduché zostavenie a údržba. Laminovaná fólia je vystužená polyesterovou tkaninou, ktoré je pre ešte väčšiu odolnosť zložená z troch vrstiev. Hrúbka podlahy je 0,41 mm a steny 0,64 mm. Pevnú a stabilnú konštrukciu zaistí vystužená obvodová a nosná konštrukcia, s ktorou váš bazén odolá aj menšej vodnej bitke. Iste poteší aj jednoduchá montáž a demontáž. Výpustný ventil možno napojiť na záhradnú hadicu a vodu tak môžete vypustiť vo väčšej vzdialenosti od bazéna či od domu. Aby voda vo vašom bazéne bola stále čistá, možno k nemu pripojiť ľubovoľnú kartušovú či pieskovú filtráciu. Pre jej napojenie sú pripravené priechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4'). Bazén je s potlačou imitujúcou ratan. Užite si slnečné leto plné vodných radovánok.Kľúčové vlastnosti bazéna Marimex Florida 4,88 × 1,22 m RatanJednoduché zostavenieBazén Marimex Florida Ratan 4,88 × 1,22 m má stabilnú a pevnú konštrukciuLaminovaná trojvrstvová fólia vystužená polyesterovou tkaninouK bazénu možno pripojiť ľubovoľnú pieskovú alebo kartušovú filtráciu MarimexMožnosť napojenia výpustného ventilu na záhradnú hadicuS potlačou imitujúcou ratanHrúbka podlahy 0,41 mm a steny 0,64 mmOdporúčaná údržbaAby vám do vody nenapadal hmyz či lístie, zakrývajte ho krycou plachtou. Bazén je nutné po ukončení sezóny vypustiť a vyčistiť. Je vhodné ho potom odložiť na suché a nemrznúce miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť vášho bazéna.Obsah balenia:Bazén FloridaNávodZáslepky priechodov stien bazéna

BAZÉN. Bazén Florida Premium ponúka vyšší stupeň bezpečnosti, kvality a životnosti. Táto vylepšená verzia je určená najnáročnejším užívateľom. Bazénové steny sú vyrobené zo spevneného PVC zloženého z 3 vrstiev. Pevnosť

Produkt MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214 je označený EAN kódom 8590517020261.

MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214 - parametre produktu

MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214 - história ceny a dostupnosti

MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214 - ďalšie zaujímavé produkty

MARIMEX BAZEN FLORIDA PREMIUM 4,88 X 1,22 M BEZ PRISLUSENSTVA RATAN, 10340214 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?