Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš

Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš

Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 16,83 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš - popis produktu

Ohrievač fliaš BAYBY BBW 2000 Ohrievač dojčenských fliaš 3 v 1:Unikátny multifunkčný ohrievač Bayby 2000 ohreje nielen mlieko alebo vodu na jeho prípravu. Môžete v ňom ohrievať aj detské príkrmy a dokonca aj sterilizovať drobné dojčenské potreby.Jedinečný ohrievač fliaš Bayby 2000 3 v 1 ponúka jednoduchý ohrev mlieka a detskej stravy, ale nielen to. Vďaka špeciálnej konštrukcii v ňom môžete cumlíky dokonca aj sterilizovať! Jediný prístroj, s ktorého pomocou zvládnete hneď tri rozdielne úlohy. Ohrievač má tri úrovne nastavenia teploty - 40° C, 70° C a 100° C. Teplotu teda nemusíte odhadovať, ale presne viete, ako veľmi ste pokrm či mlieko ohriali. Dosiahnutie požadovanej teploty spoznáte pomocou zhasnutia svetelnej kontrolky. Pri sterilizácii nalejte 180 ml vody do vane prístroja a vložíte do nej cumlíky. Potrebná doba na sterilizáciu je minimálne 5 minút.Kľúčové vlastnostiMultifunkčný ohrievač 3 v 1Ohrievač dojčenských fliašOhrievač detských príkrmovSterilizátor doplnkov na kŕmenieNeobsahuje BPA 

Multifunkčný ohrievač BAYBY BBW 2000 pre ohriatie mlieka, príkrmov aj sterilizáciu je nadštandardom, ktorý nemá na trhu konkurenciu.Špecifikácia: jednoduchá obsluha ohrievač dojčenských fliaš ohrievač detskej stravy sterilizácia doplnkov pre kŕmenie (cumlíky, savičky a iné) tri úrovne nastavenia teploty - 40 °C, 70 °C a 100 °CSvetelná kontrolka svieti, než vodný kúpeľ v ohrievači dosiahne požadovanú teplotu, potom zhasne. Dojčenskú fľašu jednoducho vložte do ohrievača. Pre detskú stravu ohrievač disponuje presne padnúcou miskou, v ktorej jedlo ohrejete. A pre sterilizáciu do vane prístroja nalejte 180 ml vody a priamo vložíte treba cumlíky, priklopte perfektne padnúcim viečkom a aspoň 5 minút nechajte sterilizovať.Celý prístroj je zdravotne nezávadný a žiadna zo súčastí neobsahuje BPA (Bisfenol A).

Bayby With Love BBW 2000, Ohrievač mlieka pre deti, Každý, kto má doma malé dieťa, dobre vie, aký je čas vzácny. Ohrievač fliaš Bayby With Love BBW 2000 vám pomôže mlieko ohriať raz-dva a udrží ho v optimálnej teplote. Zabudnite na pripálené mlieko a neustále státie pri sporáku, s ohrievačom fliaš táto starosť odpadne. Vlastnosti: rýchlo a rovnomerne ohrieva mlieko a jedlo hodí sa pre väčšinu typov fliaš jednoduché ovládanie ľahké čistenie

BAYBY OHRIEVAČ KOJEN. FL. 3V1 BBW 2000 Obsah BAYBY OHRIEVAČ KOJEN. FL. 3V1 BBW 2000: Multifunkčný ohrievač dojčenských fliaš 3v1 Charakteristika BAYBY OHRIEVAČ KOJEN. FL. 3V1 BBW 2000: Ohrievanie dojčenských fliaš (jednoduchá obsluha pri rýchlom ohreve mlieka alebo vody) Ohrievanie detskej stravy (ohrev pokrmu počas niekoľkých minút) Sterilizácia doplnkov na kŕmenie (cumlíky na fľaše, cumlíky alebo iné doplnky na kŕmenie dojčiat)

Keď je bábätko hladné, rýchlosť je na prvom mieste. Bayby ohrievač zaistí rýchle ohriatie pokrmu v priebehu niekoľkých minút a zvládne i sterilizáciu.

Bayby BBW 2000 Ohrievač kojeneckých fliaš 3v1 BBW 2000 MULTIFUNKČNÝ OHRIEVAČ DOJČENSKÝCH FLIAŠ 3v1

Produkt Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš patrí do skupiny produktov Ohrievače dojčenských fliaš, je v ponuke značky BAYBY, farebný variant je biela, fialová, nájdete ho u predajcu Notino.sk, 4home.sk, Alza.sk, Planeo.sk a je vhodný unisex.

Produkt Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš je označený EAN kódom 8590669171606.

Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš - parametre produktu

Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš - história ceny a dostupnosti

Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš - ďalšie zaujímavé produkty

Bayby With Love BBW 2000 ohrievač dojčenských fliaš - ako nakúpiť najvýhodnejšie?