Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia

Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia

Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia - popis produktu

Indikácie: Hyal-Drop multi je vhodné používať pri poruchách zvlhčovania povrchu oka so symptómami ako je pocit suchého oka, pocit pálenia a únavy očí. Tieto symptómy často spôsobuje dlhodobá práca na počítači alebo pozeranie televízie, suchý vzduch v miestnosti, vykurovací systém, klimatizácia, cigaretový dym alebo prievan. Podobne ako pri užívaní niektorých liekov (napr. antikoncepčných piluliek), niektoré ochorenia a tiež konzervačné látky môžu hrať dôležitú úlohu pri vývoji porúch zvlhčovania oka. Hyal-Drop multi zlepšuje zvlhčenie povrchu oka a slúži na zvlhčovanie mäkkých a tvrdých kontaktných šošoviek a aj na opakované zvlhčovanie počas ich nosenia. Osviežuje a upokojuje vaše oči.

Kontraindikácie: Veľmi zriedkavo sa môžu vyskytnúť rekcie z precitlivenosti na zložky prípravku. V takom prípade by ste nemali pokračovať v používaní tohto produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Vzhľadom na charakter účinnej látky a aplikačnú formu sa však nepredpokladá nepriaznivý účinok v priebehu tehotenstva alebo dojčenia.

Dávkovanie: Kedykoľvek je to potrebné, nakvapkajte si 1 kvapku Hyal-Drop multi do spojovkového vaku. Keďže  Hyal-Drop multi neobsahuje konzervačnú látku, môžete ho používať každý deň tak často, ako potrebujete. Hyal-Drop multi je veľmi dobre znášaný aj pri dlhodobom používaní. Patentovaný mechanizmus s pumpičkou Hyal-Drop multi umožňuje veľmi jednoduchú a bezpečnú aplikáciu prípravku.

Po prvom otvorení sa musí prípravok spotrebovať do 6 mesiacov.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! 

Obsah Hyal-Drop multi na podráždené a unavené oči Hyal-Drop multi na podráždené a unavené oči 10 ml Charakteristika Hyal-Drop multi na podráždené a unavené oči Je určený na osvieženie a zvlhčenie suchých očí po pôsobení nepriaznivých faktorov spojených so životným štýlom alebo vonkajších faktorov z okolitého prostredia. Patrí medzi nich dlhodobá práca s počítačom, pobyt v klimatizovaných miestnostiach, nedostatočné žmurkanie, suchý vzduch alebo veterné počasie. Prípravok je tiež vhodný na zvlhčenie mäkkých aj tvrdých kontaktných šošoviek ato aj počas nosenia. Hydratuje oči a poskytuje tak úľavu od hlavných symptómov suchého oka - pocitu podráždených, suchých alebo unavených očí, pocitu prítomnosti cudzieho telesa v oku alebo slzenia. bez konzervačných látok - aj pre veľmi citlivé oči vhodné tiež pre nositeľov kontaktných šošoviek možnosť použitia 12 týždňov od otvorenia presné a pohodlné dávkovanie každej jednotlivej kvapky Zloženie Hyal-Drop multi na podráždené a unavené oči Hyaluronát sodný 0,24%, Pomocné látky: sterilnú vodu, chlorid sodný, chlorid draselný, hydrogénfosforečnan disodný a fosforečnan sodný primárny dihydrát. Použitie Hyal-Drop multi na podráždené a unavené oči 1. Pred každou aplikáciou zložte z hrotu ochranný uzáver. Dávajte pozor, aby ste sa prstami nedotkli hrotu. 2. Palec položte na ergonomickú opierku a dvoma prstami uchopte fľašku v spodnej časti. 3. Držte fľašku dnom nahor. Pred prvou aplikáciou stlačte opierku pre palec asi 7x, kým sa v aplikátore neobjaví prvá kvapka. 4. Mierne zakloňte hlavu a podržte fľašku nad očami vo zvislej polohe, zľahka odtiahnite dolné viečko a kvapnite jednu kvapku do oka v blízkosti dolného viečka.

Zvlhčujúce očné kvapky. Uľavujú od pocitov suchého oka, pálenia, svrbenia. Zvlhčujú, hydratujú a chránia povrch oka.

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Bausch & Lomb, Hyal - drop, v ponuke predajcu Iliek.sk, Pilulka.sk.

Produkt Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka Bausch & Lomb, Hyal - drop, v ponuke predajcu Iliek.sk, Pilulka.sk.

Produkt Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia má EAN kód 4049649000060.

Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia - parametre produktu

Účinná látkakyselina hyalurónová
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku2,4 mg / 1 ml
Lieková formaočná instilácia
Koľko dní Vám vydrží balenie60
KategóriaŠošovica, Starostlivosť o oči, Očné kvapky
ZnačkaBausch & Lomb, Hyal - drop
E-shopIliek.sk, Pilulka.sk
EAN4049649000060

Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia - história ceny a dostupnosti

Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia - ďalšie zaujímavé produkty

Bausch & Lomb očné kvapky Hyal-Drop Multi 10 ml, Akcia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?