Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml

Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml

Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml - popis produktu

Charakteristika: Ballistol Stingfree cháni 8 hodín pred hmyzom (komáre, ovady, kliešte a muchy). Hydratuje pokožku a obsahuje ochranný aktívny UV-B-filter proti slnečnému žiareniu.Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Repelent sa aplikuje na pokožku vo vzdialenosti 20 cm, tak aby pokryl celý povrch pokožky bez medzier.  Zloženie: ikaridín a éterické oleje.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ballistol REPELENT SPRAY 125 ml Nemecký repelent chráni pred komármi, kliešťami, ovadmi. Vhodný pre poľovníkov, rybárov, hubárov, ľudí pri outdoorových aktivitách. 8 hodinová ochrana. Je bezpečný, má príjemnú vôňu a neobsahuje DEET!

Produkt Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml patrí do skupiny produktov Spreje proti hmyzu, vyrába ho značka Ballistol, DELTA MEDICAL s.r.o., nájdete ho v e-shope Iliek.sk.

Produkt Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml popisuje EAN kód 4017777268102.

Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml - parametre produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie30
KategóriaHodiny, Spreje, Kliešte, Repelenty, Spreje proti hmyzu
ZnačkaBallistol, DELTA MEDICAL s.r.o.
E-shopIliek.sk
EAN4017777268102

Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml - história ceny a dostupnosti

Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Ballistol Sting-free sprej proti hmyzu 125 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?