Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Do čínskej kuchyne, pokrmov z hovädzieho mäsa, na dusené ryby. Tiež do perníkov a likérov.
Zloženie: Súplodie badiánika.
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí.
Návod na prípravu: Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů.
Skladovanie: Skladujte v suchu a v chlade.
Obsah: 10 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Produkt Badyán celý Grešík 10 g popisuje EAN kód 8595122341022.
Kategória | Korenie, Likéry |
EAN | 8595122341022 |
Badyán celý, vhodný do čínskej kuchyne, na hovädzie mäso, dusené ryba a taktiež do perníkov. Bez glutamanu sodného. |
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Hodí sa takmer na všetky pokrmy studenej i teplej kuchyne. | | Zloženie: Čierne korenie celé. | | Upozornenie: Neobsahuje glutaman sodný. | | Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste. | | Obsah: 40 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Do polievok a omáčok, najmä smotanových a rajskej, tiež k nakladaniu húb a zeleniny. | | Zloženie: Bobkový list. | | Upozornenie: Neobsahuje glutaman sodný. | | Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste. | | Obsah: 10 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Grešík - Klinček celý 20 g | | Eugenia aromatica, do kompótov, kečupov a nakladanej zeleniny, pár kúskov tiež do varenej ryže. | | Zloženie: Klinček (puky klinčekovca vonného). | Eugenia aromatica, do kompótov, kečupov a nakladanej zeleniny, pár kúskov tiež do varenej ryže
Rasca je korenie, ktoré nájde uplatnenie na pečených masách, slanom pečive a taktiež v polievkach. | Bez glutamanu sodného
Aníz plod celý. | | Zloženie: Plod anízu vonného. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Pri pečení sušienok, chlebu aj iného pečiva. Tiež do indických polievok a dusených pokrmov. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste. | | Obsah: 30 g | | Krajina
Rímsky kmín celý je veľmi výrazné korenie hodiace sa do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Chuť je veľmi výrazná a prenikavá. | Zloženie: rímsky kmín (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Na nakladanie uhoriek, zeleniny a húb | | Zloženie: horčica semeno, korenie čierne celý, nové korenie celé, koriander plod celý, bobkový list | | Upozornenie: Výrobok obsahuje horčičné semeno. Bez glutamánu sodného | | Návod na prípravu: Základ nálevu tvorí 4 l vody, 1 l 8% octu,
Šafrán je najdrahšie korenie na svete. Už malé množstvo výrazne ovonia a ochutí polievky, omáčky, ryžu aj jedlo z rýb a hydiny. Skuste pridat šafrán do rizota či kuracej polievky a kulinársky zážitok je zaručený! | Zloženie: šafrán siaty
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. | | Zloženie: Škorica ceylonská celá. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti
Sonnentor Badyán bio 25 g | | V čínskej kuchyni sa s badyánom a sójovou omáčkou pripravujú polievky, dusené kura, bravčové mäso a kačica. Aj vo Vietname radi používajú badián pri príprave svojich pokrmov, napr. Hovädzie polievky (Pho). Badyán je však korenie, ktoré môžete
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Nové korenie slúži k dochuteniu omáčok, polievok, k marinovaniu mäsa a taktiež k nakladaniu hub a zeleniny. | Zloženie: plod pimentovníka. Bez glutamanu sodného
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Klinček je korenie vhodné do kompotov, kečupov, nakládanej zeleniny, hodí sa tiež do varenej ryže alebo do zvareného vína. | Zloženie: klinček (puky klinčeka vonného).
Chuť je výrazne korenistá, jemne štipľavá. Používa sa do zeleninových a mäsitých jedál, zvlášť v indonéskej kuchyni.
Anýz celý sa hodí pri pečení sušienok a iného pečiva . Tiež do indických polievok a dusených pokrmov
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Grešík Korenie cayenské mleté 40 g | | Capsicum frutescens - typické použitie do ázijskej a juhoamerickej kuchyne. | | Zloženie : Chilli mleté - stredne štipľavé 100%. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | Korenie, ktoré určite oceníte, pokiaľ máte radi
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu