BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks - popis produktu

Strojček na vlasy BABYLISS PRO Profesionálny zastrihávač vlasov V-Blade Precision:Zoznámte sa s profesionálnym zastrihávačom vlasov BABYLISS PRO V-Blade Precision. Elegantný ergonomicky tvarovaný dizajn a jednoduché ovládanie. To všetko a oveľa viac. Kvalitný zastrihávač dokáže ponúknuť prvotriedny strih vďaka 4 zastrihávacím nadstavcom.Zoznámte sa s profesionálnym zastrihávačom vlasov BABYLISS PRO V-Blade Precision. Elegantný ergonomicky tvarovaný dizajn a jednoduché ovládanie. To všetko a oveľa viac. Kvalitný zastrihávač dokáže ponúknuť prvotriedny strih vďaka 4 zastrihávacím nadstavcom. Veľkou prednosťou je čepeľ z japonskej ocele, s ktorej pomocou uhol strihania umožňuje vlasy zastrihávať v tvare V s veľkou presnosťou. Dĺžku strihu je možné zvoliť vo variante 3, 6, 11, 13 mm v 5 polohách nastavenia. Ideálne pre jemné aj tvrdé a husté vlasy. Doprajte si presný a kvalitný strih vlasov podľa vašich predstáv!Kľúčové vlastnostiProfesionálny zastrihávač vlasov s 45 mm čepeľou z japonskej ocele4 zastrihávacie nadstavce pre dĺžku strihu v 3, 6, 10 alebo 13 mm5 polôh nastavenia výšky strihu6 000 pohybov čepele za minútuVýkonný motor s dlhou životnosťouErgonomický dizajn pre komfortné držanie a manipuláciuNízka hmotnosťKvalitný a presný strih Súčasťou balenia:Mazací olejČistiaca kefka   

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E, 1 ks, Strojčeky a zastrihávače pre mužov, Prístroj BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E vám umožní mať svoj vzhľad neustále pod kontrolou. Jeho jednoduché používanie z neho robí ideálneho pomocníka pri jednoduchých stylingových úpravách. Vlastnosti: zaisťuje jednoduchú úpravu vlasov nastavenie dĺžky zastrihnutia odnímateľné nadstavce titánová povrchová úprava ergonomicky tvarované Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Strihač vlasov je opatrený čepeľami pre precízny strih z japonskej ocele, ktorých uhol strihanie umožňuje zastrihávať v tvare V s veľkou presnosťou.

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o vlasy, patrí pod značku BaByliss PRO, vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Alza.sk, Vivantis.sk a je určený male, unisex.

Produkt BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks patrí do skupiny produktov Zastrihávače vlasov, je v ponuke značky BaByliss PRO, vo veľkosti 1 ks, v ponuke predajcu Notino.sk, Alza.sk, Vivantis.sk a je určený male, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zastrihávače na vlasy, vyrába ho značka BaByliss PRO, vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Alza.sk, Vivantis.sk a je dizajnovaný male, unisex.

Produkt BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks popisuje EAN kód 3030050087062.

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks - parametre produktu

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks - história ceny a dostupnosti

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E profesionálny zastrihávač vlasov 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?