BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E

BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E

BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E - popis produktu

Profesionálne kontúrovacou strojček je kompaktný, ľahký a výkonný. Jeho odolný dizajn s nerezovou čepeľou z neho robí toho najlepšieho pomocníka pri tvarovaní nielen Vášho účesu, ale tiež aj fúzov a kotliet. Vďaka kvalitnej T-blade hlavicu (40 mm) a výkonnému dvourychlostnímu DC motora je perfektným pomocníkom pri dolaďovaní detailov, kontúr a kreatívnych strihov. Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a minimálne vibrácie zaručujú jednoduchú a presnú manipuláciu pri finálnej úprave strihu vlasov i fúzov. LED displej ukazuje hladinu batérie a zvolenú rýchlosť strojčeka.

BaByliss PRO FX59ZE, Zastrihávače pre mužov, Prístroj BaByliss PRO FX59ZE vám zaistí dokonalé zastrihnutie brady alebo vlasov. Vlastnosti: nastavenie dĺžky zastrihnutia akumulátorová prevádzka ergonomicky tvarované indikátor nabíjania Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zastrihávače vlasov, je v ponuke značky BaByliss PRO, v ponuke predajcu Vivantis.sk, Notino.sk a je určený male, unisex.

Produkt BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zastrihávače na vlasy, vyrába ho značka BaByliss PRO, nájdete ho u predajcu Vivantis.sk, Notino.sk a je dizajnovaný male, unisex.

Produkt BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E popisuje EAN kód 3030050152937.

BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E - parametre produktu

BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E - história ceny a dostupnosti

BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E - ďalšie zaujímavé produkty

BaByliss PRO Profesionálne kontúrovacia zastrihávač na vlasy a fúzy FX59E - ako nakúpiť najvýhodnejšie?