BABYBJORN - Podbradník Baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená

BABYBJORN - Podbradník Baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená - popis produktu

Podbradník Babybjörn podbradníky 2 ks - zelená/ružová: Sada podbradníkov Babybjörn v zelenej a ružovej farbe je určená pre deti od 4 mesiacov. Podbradníky sú vyrobené iba z certifikovaných plastov bez obsahu BPA. Vďaka nastaviteľnému zapínaniu bude každý z podbradníkov sedieť dieťaťu dlhú dobu. Mäkký pásik nastavíte okolo krku na požadovaný obvod. Praktický dizajn podbradníka minimalizuje neporiadok v kuchyni, lebo omrvinky a kúsky jedla sa zachytávajú vo vrecku. Podbradník je navyše ľahko umývateľný, rýchloschnúci plast vám umožní ho za niekoľko minút opäť použiť. Kľúčové vlastnosti podbradníkov Babybjörn, 2 ksSada 2 kusov detských vodoodolných podbradníkov v púdrovo zelenej a púdrovo ružovej farbeVďaka mäkkému pásiku ľahko nastaviteľné okolo krku dieťaťaOzdobené obrázkom hlavy medvedíkaPodbradníky Babybjörn s vreckom neobsahujú BPAJednoduchá údržba, možno umývať v umývačkeVyrobené vo ŠvédskuVhodné pre:Deti od 4 mesiacovObvod krku:19 – 30 cmMateriál:Polypropylén (PP) a termoplastické elastoméry (TPE)

Komfortné vodoodolné podbradníky s kapsičkou zachytia všetok neporiadok. Tieto podbradníky sú vyrobené vo Švédsku z komfortného plastu a zachytia všetky zvyšky, ktoré sa nedostanú do úst vášho dieťaťa. Hlboká kapsička drží svoj tvar a preto zvyšky, ktoré v nej skončia, deti nevytlačia von. Mäkký pásik okolo krku je nastaviteľný, preto vám vydrží dlhšie. Ľahko ich očistíte a umyjete ručne alebo v umývačke a rýchloschnúci plast vám umožní ich opäť o chvíľu použiť. BPA-FREE Podbradníky sa vyrábajú vo Švédsku a neobsahujú BPA. BabyBjörn používa iba plasty, ktoré sú certifikované a môžu sa používať na jedálenské potreby. Ľahko umývateľné Stačí ich jednoducho opláchnuť vodou alebo umývať v umývačke. Vďaka nastaviteľnému zapínaniu vydržia vašim deťom po dlhú dobu. Špecifikácie: vhodné pre deti od 4 mesiacov obvod krku 19–30 cm materiál: polypropylén (PP) a termoplastické elastoméry (TPE)

Komfortné vodoodolné podbradníky s kapsičkou zachytia všetok neporiadok.. Tieto podbradníky sú vyrobené vo Švédsku z komfortného plastu a zachytia všetky zvyšky, ktoré sa nedostanú do úst vášho dieťaťa. Hlboká kapsička drží

Babybjörn podbradník baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Produkt BABYBJORN - Podbradník Baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená popisuje EAN kód 7317680463432.

BABYBJORN - Podbradník Baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená - parametre produktu

BABYBJORN - Podbradník Baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená - história ceny a dostupnosti

BABYBJORN - Podbradník Baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená - ďalšie zaujímavé produkty

BABYBJORN - Podbradník Baby 2 ks púdrovo ružová/púdrovo zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?