BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený

BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený

BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený - popis produktu

Komfortný vodoodolný podbradník, ktorý zachytí všetok neporiadok Podbradník je vyrobený z komfortného plastu a zachytí všetky zvyšky, ktoré sa nedostanú do úst vášho dieťaťa. Hlboké vrecúško drží svoj tvar a preto zvyšky, ktoré v ňom skončia, deti nevytlačia von. Mäkký pásik okolo krku je nastaviteľný a preto vám vydrží dlhšie. Ľahko ho očistíte a umyjete ručne alebo v umývačke a rýchloschnúci plast vám umožní ho opäť za chvíľu použiť. BPA-FREE Podbradník sa vyrába vo Švédsku a neobsahuje BPA. BabyBjörn používa iba plasty, ktoré sú certifikované a môžu sa používať na jedálenské potreby. Ľahko umývateľný Stačí ho jednoducho opláchnuť vodou alebo umývať v umývačke. Vďaka nastaviteľnému zapínaniu bude vášmu dieťaťu sedieť po dlhú dobu Vhodný pre deti od 4 mesiacov. Obvod krku 19–30 cm. Materiál: podbradník je vyrobený z polypropylénu (PP) a termoplastických elastomérov (TPE).

Komfortný vodoodolný podbradník, ktorý zachytí všetok neporiadok. Podbradník je vyrobený z komfortného plastu a zachytí všetky zvyšky, ktoré sa nedostanú do úst vášho dieťaťa. Hlboké vrecúško drží svoj tvar a preto zvyšky,

Babybjörn podbradník baby púdrovo zelený za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Produkt BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený je označený EAN kódom 7317680463616.

BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený - parametre produktu

BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený - história ceny a dostupnosti

BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený - ďalšie zaujímavé produkty

BABYBJORN - Podbradník Baby púdrovo zelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?