BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť

BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť

BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 214,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť - popis produktu

Baby Monsters ALASKA SPORT, priestorný športový kočík s XXL polstrovaným sedadlom a mega dlhou plochou na ležanie 99 cm, ktorý váži len 8,4 kg a uvezie až 22 kg dieťa. Právom patrí medzi najpriestornejšie a najpohodlnejšie športové kočíky na trhu. Priestorná dlhá strecha až 93 cm v tvare kupole chráni dieťa pred vetrom a mrazom v chladnejšom počasí, v lete dokonalo tieni behom prechádzok a integrované vetracie okienko na zips zaistí cirkuláciu vzduchu behom horúcich letných dní. Každá mamička určite ocení aj praktickosť Baby Monsters ALASKA SPORT, ako je polohovacia rukoväť do niekoľkých polôh, výklopné držadlo u dieťatka alebo ľahké skladanie kočíka jednou rukou. Rukoväť a držadlo pred dieťaťom sú potiahnuté luxusnou mikro perforovanou eko kožou. Vďaka multipozičnej opierke chrbta a polohovacej opierke nôh má dieťa vždy maximum pohodlia. Gumové kolesá s odpružením zaistia komfortnú a tichú jazdu, už žiadne zapichovanie kamienkov, rachtanie ani iné nepríjemné zvuky. Baby Monsters ALASKA SPORT uspokojí aj náročnejšie mamičky, ktoré nechcú robiť kompromisy medzi dizajnom a funkčnosťou.

Produkt BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť patrí do skupiny produktov Športové kočíky, patrí značke Baby Monsters vo veľkosti os, farebný variant je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Sportisimo.sk a je vhodný unisex.

Produkt BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť má priradený EAN kód 8595673293474.

BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaKočíky, Športové kočíky
ZnačkaBaby Monsters
Veľkosťos
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk
EAN8595673293474

BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť - história ceny a dostupnosti

BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

BABY MONSTERS ALASKA SPORT Športový kočík, čierna, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?