GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks

GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks

GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks - popis produktu

Detský čaj GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks:Premýšľate o vhodnom nápoji ku dojčenskej strave, ktorý možno podávať niekoľkomesačnému bábätku na doplnenie tekutín? Porciovaný detský rakytníkový čaj Babio pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Ide o zmes osvedčených byliniek, ktoré pôsobia na posilnenie imunity v období chrípok a prechladnutia u dojčiat a malých detí od ukončeného 8. mesiaca veku. Bylinná zmes rakytníkového čaju Babio je k dispozícii v klasických nálevových vrecúškach, takže príprava čaju je jednoduchá a rýchla, stačí ho len preliať prevarenou dojčenskou vodou a nechať vylúhovať. Čaje Babio vynikajú príjemnou chuťou a prirodzenou upokojujúcou vôňou.Kľúčové vlastnosti detského rakytníkového biočaju BABIOBiočaj z ekologického poľnohospodárstvaZmes osvedčených bylín na posilnenie imunityBez pridaného cukru, aromatizujúcich a konzervačných látokVyniká príjemnou chuťou a prirodzenou vôňouVhodné od ukončeného 8. mesiaca veku dieťaťaZloženie:rakytník plod (Hippophae rhamnoides) 29 %, jablko plod, medovka list (Melissa officinalis), materina dúška vňať (Thymus serpyllum), malina list (Rubus idaeus).

BABIO dětský biočaj rakytníkový je vhodný pro děti od ukončeného 8. měsíce .

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ovocné čaje, vyrába ho značka Goldim, v ponuke predajcu Alza.sk a je určený pre deti, unisex.

Produkt GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Goldim v ponuke e-shopu Alza.sk a je prispôsobený pre deti, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detské nápoje od značky Goldim, nájdete ho u predajcu Alza.sk a je navrhnutý pre deti, unisex.

Produkt GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks označuje EAN kód 8594003320293.

GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks - parametre produktu

GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks - história ceny a dostupnosti

GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks - ďalšie zaujímavé produkty

GOLDIM Babio Detský biočaj rakytníkový 20 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?