GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks

GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks

GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks - popis produktu

Detský čaj GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks:Premýšľate o vhodnom nápoji ku dojčenskej strave, ktorý možno podávať niekoľkomesačnému bábätku na doplnenie tekutín? Porciovaný detský ovocný čaj Babio pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Ide o zmes osvedčených byliniek pre dojčatá a malé deti od ukončeného 4. mesiaca veku. Bylinná zmes ovocného čaju Babio je k dispozícii v klasických nálevových vrecúškach, takže príprava čaju je jednoduchá a rýchla, stačí ho len preliať prevarenou dojčenskou vodou a nechať vylúhovať. Čaje Babio vynikajú príjemnou chuťou a prirodzenou upokojujúcou vôňou.Kľúčové vlastnosti detského ovocného biočaju BABIOBiočaj z ekologického poľnohospodárstvaZmes osvedčených bylín na podporu pitného režimuBez pridaného cukru, aromatizujúcich a konzervačných látokVyniká príjemnou chuťou a prirodzenou vôňouVhodné od ukončeného 4. mesiaca veku dieťaťaZloženie:jablko plod 57 %, šípka plod (Rosa canina), ibištek kvet (Hibiscus sabdariffa), malina list (Rubus idaeus).

BABIO dětský biočaj ovocný je vhodný pro děti od ukončeného 4. měsíce . Tento čaj je skvělý k osvěžení a doplnění potřebných tekutin u dětí během celého dne . Vyvážené spojení jablka, šípku, ibišku a maliníku jsou zárukou osvěžující chuti.

Zľava je z dôvodu krátkej trvanlivosti 30.11.2023.

Produkt GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks patrí do skupiny produktov Bio výživa, patrí pod značku Babio, Goldim v ponuke e-shopu Alza.sk a je určený pre deti, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bio čaje, patrí značke Babio, Goldim, v ponuke predajcu Alza.sk a je navrhnutý pre deti, unisex.

Produkt GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ovocné čaje, vyrába ho značka Babio, Goldim, v ponuke predajcu Alza.sk a je určený pre deti, unisex.

Produkt GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks označuje EAN kód 8594003320033.

GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks - parametre produktu

GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks - história ceny a dostupnosti

GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks - ďalšie zaujímavé produkty

GOLDIM Babio Detský biočaj ovocný 20 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?