Moderné digestory pre štýlovú kuchyňu
22.11.2022 | Redakcia

Moderné digestory pre štýlovú kuchyňu

Užívajte si pohodu pri varení bez nepríjemného zápachu. Zabráňte ukladaniu mastných nečistôt v priestore kuchyne. Odstráňte vlhkosť a získajte domácnosť bez plesní. Doplňte dizajn vašej kuchyne moderným digestorom.

Ak chcete ušetriť energiu, vyberajte podľa výkonu a energetickej účinnosti. Hlučnosť motora je podstatný parameter pre vašu voľbu. Nenechajte sa rušiť a zaobstarajte si tiché digestory. Dosahujú hlučnosť v rozsahu 40 až 60 dB. Kvalitné LED osvetlenie je už štandardom moderných digestorov. Nechajte sa inšpirovať ďalšími funkčnými vychytávkami:

  • Dotykové a diaľkové ovládanie
  • Automatické odsávanie pri detekcii zvýšenej prítomnosti pár.
  • Dobeh odsávania po vypnutí digestora.
  • Automatická regulácia sily odsávania pár.
  • Indikácia znečistených filtrov a upozornenie na potrebu ich vyčistenia, či výmenu.

Podľa stavebnej dispozície domácnosti a umiestnenia kuchynskej linky máte na výber aj spôsob odsávania pár:

  • Odťahové digestory – pre odťah pár do exteriéru. Vyžaduje to kvalitnú stavebnú prípravu odťahového potrubia, montáž spätnej klapky, prípadne dodatočného motora s externým ventilátorom
  • Recirkulačné digestory – recirkulačné čistenie pár systémom filtrov bez odťahu vzduchu do exteriéru
  • Kombinované – možnosť voľby spôsobu odsávania podľa aktuálnej potreby


Vstavané digestory

Vstavané digestory

Vyberte si nenápadné vstavané digestory do kuchynskej linky. S funkciou osvetlenia a zabudované pod skrinkou nad varným priestorom sú veľmi praktické. Výsuvné podskrinkové digestory sú ideálne do menších kuchýň. Splnia všetky základné požiadavky na odsávanie pár pri varení.

  • prijateľná obstarávacia cena
  • minimálne nároky na priestor
  • minimálny zásah do dizajnu kuchyne
  • vo verzii s externým odťahom sa požaduje odborná montáž
  • menej výrazné pre moderný štýl a dizajn

Komínové digestory

Komínové digestory

Štýlové vintage, či moderné komínové digestory budú výrazným architektonickým prvkom vašej kuchyne. Sú vhodné do väčších priestorov. S výberom dizajnu a umiestnením rátajte už pri návrhu kuchynskej linky. Odvetranie pár je zvyčajne vyvedené do exteriéru. Vyžaduje sa stavebná predpríprava a odborná inštalácia.

  • veľký výber dizajnu a materiálov
  • štýlový prvok kuchyne
  • dostatočný výkon pre väčšie kuchyne
  • samostatne upevnenie na stenu a odvod pár vyžaduje odbornú montáž
  • vyššia obstarávacia cena
  • vyššie nároky na spotrebu

Ostrovčekové digestory

Ostrovčekové digestory

Ostrovčekové digestory a stropné odsávače pár sú určené najmä pre samostatný varný ostrovček. Sú náročnejšie na priestor. Môžu sa stať najvýraznejším štýlovým prvkom kuchyne. Vyberte si materiál a dizajn pre váš luxusný doplnok.

  • vhodné pre väčšie kuchyne
  • ľubovoľné umiestnenie v priestore
  • vyššia obstarávacia cena

Digestory zabudované do pracovnej dosky

Digestory zabudované do pracovnej dosky

Hľadáte niečo viac? Doprajte si luxusné výsuvné digestory pre zabudovanie do kuchynskej linky, či varného ostrovčeka. Vysúvajte ich podľa potreby integrovaným motorom. Sú ideálne pre zabudovanie do pracovných dosiek s varnou plochou pred oknom.

Digestory s otvormi pevne zabudovanými vo varnej doske sú poslednou vychytávkou výrobcov luxusných varných dosiek. Pary sú odvedené do odsávacej jednotky štrbinovými otvormi priamo vo varnej doske. Silný nasávací prúd sťahuje pary nadol do odsávacieho potrubia. Vyberateľný tukový filter a jednotku na zachytenie tekutín pohodlne vyčistite v umývačke riadu.

  • vhodné pre minimalistický štýl kuchyne
  • vysoký výkon
  • maximálne šetrenie miesta v kuchyni
  • jednoduché čistenie odsávacej jednotky pod pracovnou doskou
  • vysoká obstarávacia cena

Ako si vybrať umývačku riadu?


Prečítajte si aj

Ako chodiť v topánkach na podpätku celý deň? Unikátny sprievodca

Nosiť topánky na podpätku celý deň môže byť výzvou, ale s týmito tipmi a trikmi to bude hračka! Či už ste na dôležitej schôdzke, na svadbe alebo len milujete eleganciu, ktorú podpätky prinášajú, tu je niekoľko rád, ako zvládnuť nosenie podpätkov s gráciou a bez bolesti.

Sprchové gély, ktoré sú na vašu hebkú pokožku

Každý deň si v sprche vytvárame krátku chvíľu len pre seba, kedy sa môžeme oddeliť od každodenného zhonu a starostí. Preto je dôležité, aby sme si túto chvíľu užili na maximum a starali sa o svoju pokožku správnym spôsobom.

Parfémy od známych celebrít: Ktoré si našli obľubu medzi ľuďmi?

O tom, že celebrity sú značkami samy o sebe, niet pochýb. Pod svojim menom často rozbiehajú biznis s oblečením, kozmetikou či parfémami. Jedným z prvých parfémov slávnych je vôňa White Diamonds od Elizabeth Taylor, ktorá bola uvedená na trh v roku 1991. Vône celebrít si získali svoju obľubu takmer okamžite a dodnes sa parfumérie plnia novinkami z dielní slávnych.

Druhy sedačiek

Sedačky sú neodmysliteľným prvkom každej obývacej izby, ktoré nám nielen poskytujú pohodlné miesto na sedenie, ale aj ovplyvňujú charakter a štýl našich domovov. V tomto článku sa zameriame na aktuálne trendy v sedačkách, ktoré vnášajú do vašich interiérov prvotriedny luxus a moderný vzhľad.

Pohodlné štylizácie na výlet k moru

Cesta k moru je skvelá príležitosť vychutnať si slnko, modrú vodu a slobodu vo výbere štylizácií. Správne oblečenie a obuv Vám umožnia cítiť sa pohodlne a módne na pláži, aj počas prechádzok po pobrežných mestách. Pripravili sme niekoľko overených tipov na pohodlné štylizácie pre cestu k moru.

Šperky na ples

Výber šperkov na oficiálnu spoločenskú udalosť, akou ples isto je, môže byť niekedy trocha zložitý najmä preto, že je v tomto smere k dispozícii veľké množstvo možností a kombinácií rôznych druhov šperkov. Ako teda dosiahnuť optimálneho výsledku?

Minimalistický prístup k šatníku – ako môžu sukne pomôcť pri vytváraní kapsľového šatníka?

Móda minimalistického prístupu k životu a obmedzovania spotreby na absolútne minimum platí pre rastúcu oblasť nášho života. Zero waste nie je len racionálne nakupovanie potravín a široko chápaná recyklácia, ale aj celý životný štýl – móda, elektronika a domáce spotrebiče, automobilový priemysel a dokonca aj finančné služby.

Aké nohavice budú vyzerať najlepšie s pánskymi poltopánkami?

Pánske poltopánky sú typom obuvi, ktorá je tou správnou voľbou prakticky v každej situácii. Nespornou výhodou týchto topánok je aj ich univerzálnosť: ťažko naznačiť módne obdobie, kedy by sa pánske poltopánky vôbec neobjavili na tých najlepších prehliadkových mólach.

Ako si vybrať prenosný reproduktor kamkoľvek - na domov i na cestu?

Hľadáte vhodný prenosný reproduktor kamkoľvek, ku vani, do prírody, na grilovačku, či na piesočnatú pláž pri mori?

Depilácia či epilácia – ako dosiahnuť jemnú, hebkú pokožku?

Jemná pokožka bez chĺpkov? To je sen každej ženy a mnohých mužov. Je to spoločenský trend posledných rokov.

Ako vybaviť auto proti nástrahám zimy?

Doplňte zimnú výbavu auta. Je lepšie byť na zimu pripravený, ako byť nepríjemne prekvapený.

Náramkové hodinky - symbol charakteru, vkusu a elegancie

Potrebujete hodinky do práce, pod vodu, na lietanie, šport a fitness, či inteligentné Smart hodinky? Výber štýlu, materiálu, funkcií a dizajnu je takmer neobmedzený.