ArtMLM Regál JOE 06 #1925563

ArtMLM Regál JOE 06 #1925563

ArtMLM Regál JOE 06 #1925563

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtMLM Regál JOE 06 - popis produktu

Minimalistický dizajn zostavy JOE je vhodný do moderných i klasických interiérov. Obľúbený dekor dub sonoma je oživený farebnými vložkami, ktoré je možné meniť a nábytok tak oživiť. Pôsobí vyvážene a útulne zároveň a poskytuje veľké množstvo úložného priestoru. Regál JOE 06 má jedny dvierka a otvorené police, vďaka ABS hranám vám bude slúžiť dlhé roky. Dvierka je možné namontovať na ľavú i pravú stranu. Zariaďte si interiér s kolekciou JOE, ktorá bude pôsobiť v interiéri nenásilne a prirodzene. 

Materiál: laminát, ABS hrany Rozmery (ŠxVxH): 69 x 200 x 34 cm  Farebné prevedenie: 
  • dub sonoma / dub sonoma (vložka)
  • dub sonoma / biela (vložka)
  • dub sonoma / grafit (vložka)

 

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti

Produkt ArtMLM Regál JOE 06 #1925563 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Úložné boxy, patrí značke ArtMLM, vo farebnej verzii béžová, sivá, z materiálu laminát, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke ArtMLM, farebný variant je béžová, sivá, z materiálu laminát, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Produkt ArtMLM Regál JOE 06 #1925563 patrí do skupiny produktov Kancelársky nábytok, je v ponuke značky ArtMLM, farebný variant je béžová, sivá, materiál je laminát, v ponuke predajcu Mojnabytok.sk.

ArtMLM Regál JOE 06 - parametre produktu

FarbaSivá
FarbaBiela
MateriálLaminát
Výška200 cm
FarbaBéžová
Typ regáluVysoké
Typ regáluOtvorené
Typ regáluS dvierkami
Typ regáluŠiroké
DekorDub Sonoma
Šírka od-do60 cm - 70 cm
Povrchová úpravaMat
KategóriaNábytok, Regály, Dekory, Úložné boxy, Dizajnový nábytok, Kancelársky nábytok, Kancelárske regály, Kancelárske zostavy
ZnačkaArtMLM
Farbabéžová, sivá
Materiállaminát
E-shopMojnabytok.sk

ArtMLM Regál JOE 06 - história ceny a dostupnosti

ArtMLM Regál JOE 06 - ďalšie zaujímavé produkty

ArtMLM Regál JOE 06 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?