Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit

Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit

Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit - popis produktu

Dvojpalivové LED stojace svetlo Ciclope pre efektívne vonkajšie osvetlenie na oboch stranách Nadčasový dizajn tohto dvojplameňového LED podstavcového svetla pochádza od Alessandra Pedrettiho, talianskeho architekta, ktorý navrhol sériu svetiel Ciclope pre výrobcu Artemide . Výpožičky z gréckej mytológie - konkrétne jednooký kyklop - charakterizujú názov aj dizajn lampy. Okrúhle svetelné otvory, ktoré zdobia obe strany obdĺžnikového tela, sú vyrovnané spredu a mierne nadol, takže susedné časti sú osvetlené teplou bielou farbou. Svietidlo je dobre chránené pred poveternostnými vplyvmi v súlade s triedou ochrany IP65. Robustné telo Ciclope je vyrobené z ocele a hliníka - v typickej bezchybnej kvalite, ktorá charakterizuje svetlá Artemide.

Produkt Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Artemide, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Artemide, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit patrí do skupiny produktov Vonkajšie osvetlenie, je v ponuke značky Artemide, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit - parametre produktu

Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit - história ceny a dostupnosti

Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit - ďalšie zaujímavé produkty

Artemide Ciclope stĺpiková lampa, 2-pl. antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?