Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml

Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml

Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml - popis produktu

Zdravotnícka pomôcka je nepriehľadný očný roztok inšpirovaný prirodzeným zložením slzného filmu. Obsahuje prirodzenú zvlhčovaciu zložku - kyselinu hyalurónovú (vo forme hyaluronátu sodného), ktorá sa nachádza v štruktúrach zdravého ľudského oka a v prirodzenom slznom filme a 2 ďalšie zvlhčovacie látky: glycerol a karbomér. Zároveň obsahuje lipidovú zložku (triglyceridy so stredne dlhým reťazcom). Vďaka tomu zloženie prináša podporu pre všetky 3 vrstvy prirodzeného slzného filmu a to lipidovú, vodnú a mukóznu. Pokročilá formulácia má veľmi vysokú znášanlivosť, pretože neobsahuje konzervačné látky. Roztok je dodávaný v inovatívnej dávkovaciej fľaštičke, ktorá umožňuje bezpečné a jednoduché použitie prípravku. Môže sa používať 6 mesiacov po otvorení. Tieto očné kvapky podporujú všetky 3 vrstvy slzného filmu, pre lepšie zvlhčenie povrchu oka v prípade pocitu suchého oka. Viac na adcc.sk

Artelac TripleAction 10 ml Zvlhčujúce očné kvapky Artelac TripleAction od Bausch and Lomb predstavujú účinné riešenie na vážnejšie prejavy syndrómu suchého oka. Kvapky vám veľmi rýchlo a na dlhú dobu uľavia od nepríjemného pocitu svrbenia, pálenia a iného podráždenia. Vyvážené zloženie kvapiek pozitívne pôsobia na všetky tri vrstvy slzného filmu.

Produkt Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka Artelac, Bausch & Lomb, Dr. Gerhard Mann Chem.-Pharm. Fabrik GmbH, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml má priradený EAN kód 4030571007029.

Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml - parametre produktu

Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml - história ceny a dostupnosti

Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Artelac TripleAction očné kvapky 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?