ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela

ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela

ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela - popis produktu

Štýlový a moderný kúpeľňový nábytok Bali pozostáva z niekoľkých komponentov, s ktorými si môžete zútulniť Vašu kúpeľňu. Zdobený je jemným frézovaním a takisto má vyfrézované aj úchytky. Farebné prevedenie, je veľmi univerzálne a hodí sa do každej kúpeľne. Vybrať si môžete z dvoch farieb: - biely lesk / dub wotan - sivý lesk / dub wotan Skrinka závesná zrkadlová Bali má 2 dvierka. Nábytok má tiché dovieranie zásuviek a dvierok. Nábytok je dodávaný v demonte, má špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá odoláva vlhkosti v kúpeľni. LED osvetlenie nie je v cene skrinky, ale v prípade záujmu is ho môžete doobjednať.  Materiál: lamino / MDF Rozmery: (ŠxVxH) 20 x 70 x 60 cm Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti! Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, skontrolujte si ich prosím pri preberaní!

Produkt ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela patrí do skupiny produktov Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky ArtCom.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňový nábytok, patrí pod značku ArtCom.

ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela - parametre produktu

ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela - história ceny a dostupnosti

ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela - ďalšie zaujímavé produkty

ArtCom Skrinka zrkadlová závesná Bali 60 840 FARBA: Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?