AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml

AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml

AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml - popis produktu

Charakteristika: Jemný šampón na umývanie srsti kožušinových zvierat s ovicídnym a larvicídnym účinkom. Používa sa na ničenie bĺch, kliešťov, vší. Šampón umýva, čistí a ošetruje srsť zvieraťa. Obahuje vitamíny B3 a B5, nevysušuje a nedráždí pokožku, má neutrálne pH.

Nepoužívajte: Nepoužívajte pre choré zvieratá alebo alergické zviaratá, nepoužívať v období laktácie. Nepoužívajte pre mláďatá  mladšie ako 2 mesiace.

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosah detí. Pri práci používajte ochranné rukavice. Po aplikácii si  umyte ruky vodou a mydlom.

Použitie: Primerané množstvo šampónu naneste na namočenú srsť a jemným masírovaním vytvorte bohatú penu. Pre mláďatá alebo malé zvieratá šampón použite zriedený vodou v pomere 1:2. Šampón nechajte cca 5 min pôsobiť a dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Srsť nechachajte voľne vyschnúť alebo vyfénujte. 

Zloženie: Aqua, Sodium Lauryl Ether Sulphate, Cocoamido Propyl Betaine, Glycerol, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Alcohol denat., Dimethicone Copolyol, Hydroxyethylcellulose, Permethrine, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Phenoxycarb, Allantoin, D-panthenol, Niacinamide, Olea Europaea, Hydrolyzed Elastin, Bambusa vulgaris extract, Parfum, Basic yellow 57 (CI 12719), Acid blue 9 (CI 42090).

Arpalit Neo šampón proti parazitom s bambusovým extraktom.

Používa sa pre ošetrenie šteniat, mačiek, mačiatok aj iných kožušinových zvierat. Jemný šampón na umývanie srsti kožušinových zvierat s ovicídnym a larvicidním účinkom s prídavkom vitamínov, bambusového extraktu, olivového oleja a elastínu. Šampón umýva, čistí a ošetruje srsť zvieraťa. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastín, nevysušuje a nedráždi pokožku, jeho pH je neutrálne. Srsť po ošetrení získava jemnosť, pevnosť, pružnosť, hlboký lesk a jasné sfarbenie.

Prípravok určený na ničenie kliešťov, bĺch, vší a všiek.

pre psy, štenatá, hlodavce

Produkt AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml popisuje EAN kód 8594013701877.

AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml - parametre produktu

FormaŠampón
DruhPsy
Veľkosť balenia250 ml
KategóriaŠampóny, Kliešte, Antiparazitika
EAN8594013701877

AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml - história ceny a dostupnosti

AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

AvePharma Arpalit NEO Šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?