Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 - popis produktu

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 Čisto a bezpečne Všestranný parný čistič Ariete ART4147 zbaví vašu domácnosť aj od nečistôt a baktérií. Je vhodný na použitie na podlahy, koberce, k upratovaniu okien, sprchovacích kútov či kuchynskej dosky. Je vhodný aj v domácnostiach s malými deťmi, alergikmi alebo astmatikmi. Upratovanie prebieha iba pomocou horúcej vody a pary, bez použitia chemikálií a čistiacich prípravkov. Regulácia výkonu Stačí do nádobky naliať 1,1 l vody a počkať 4 minúty než ju prístroj nahreje. Potom sa rozsvieti svetielko a môžete začať upratovať. Prístroj čistí povrchy tlakom až 4 bary. Vďaka tomu si poradí aj s extra odolnými usadeninami a mastnotou. Tlak si môžete ľahko regulovať podľa aktuálnych potrieb. Vďaka príkonu 1500 W sa bude voda rýchlo zahrievať a udržiavať vysoký výkon. To všetko zaručí rýchle upratovanie celej domácnosti. Rozmanité príslušenstvo Prístroj disponuje priestorom pre uloženie všetkého príslušenstva, aby ste ho mali neustále po ruke a pripravené na použitie. Môžete si vybrať z rozmanitých nástavcov. Na podlahy sa hodí hubica v kombinácii s utierkou z mikrovlákna, ktorá sa dá jednoducho zložiť a vyprať v práčke. Na menšie oblasti sa hodia okrúhle kefy, štrbinová hubica či menší nadstavec na čistenie jemných povrchov.

PARNÝ ČISTIČ . Tento nový ťahací multifunkčný parný čistič s praktickým priestorom pre príslušenstvo v základni Xsteam nostop využíva prirodzenú silu pary na čistenie všetkých povrchov v domácnosti a na zaručenie maximálnej

Produkt Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parné čističe, je v ponuke značky ARIETE.

Produkt Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 označuje EAN kód 8003705115873.

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 - parametre produktu

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 - história ceny a dostupnosti

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 - ďalšie zaujímavé produkty

Parný čistič Ariete Xsteam Nostop ART4147 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?