Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti - popis produktu

Teplovzdušný ventilátor Ardes 4BL1: Diaľkovo ovládaný keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4BL1 je vhodný na rovnomerné vykurovanie miestnosti. Uchváti vás svojím moderným dizajnom v čiernej farbe, ktorý krásne doplní interiér vášho domu. Nočné LED svetlo vám ponúka 4 rôzne farebné vyhotovenia. Vybrať si môžete z červenej, fialovej, modro azúrovej a modrej farby. Nastaviť je možné dve úrovne vykurovania ECO a COMFORT s príkonom 1 000 W alebo 2 000 W. Nechýba tiež praktický 12-hodinový časovač a protiprachový filter. O vašu bezpečnosť sa postará ochrana proti prehriatiu a prevrhnutiu. Kľúčové vlastnosti teplovzdušného ventilátora Ardes 4BL1Diaľkovo ovládaný keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4BL1 je vhodný na rovnomerné vykurovanieModerný dizajn v čiernej farbeNastaviť je možné dve úrovne vykurovaniaNechýba tiež 12-hodinový časovačNočné LED svetlo ponúka 4 rôzne farebné vyhotoveniaO vašu bezpečnosť sa postará ochrana proti prehriatiu a prevrhnutiuSpotrebič môže vydávať horúci aj studený vzduchV lete využijete ventilátor s možnosťou fúkania vzduchu bez prikurovaniaPrístroj disponuje digitálnym dotykovým panelom Praktický ventilátorČi je zima alebo leto, teplovzdušný ventilátor vám bude vždy pri ruke. Spotrebič môže vydávať horúci aj studený vzduch v závislosti od funkcie zvolenej pomocou prepínača funkcií. V lete využijete ventilátor s možnosťou fúkania vzduchu bez prikurovania. V zimných mesiacoch je ventilátor ideálnym pomocníkom pri vykurovaní studenej miestnosti. Prístroj disponuje digitálnym dotykovým panelom, ktorý je jednoduchý na ovládanie a zvládne ho naozaj každý.Rozmery:29 × 58 × 18 cmHmotnosť:3,3 kg

Moderný bezlopatkový dizajn Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes ARD4BL1 v sympatickom modernom dizajne zapadne do každej domácnosti. Čierny plášť ventilátora je doplnený LED podsvieteným displejom, ktorý ukazuje teplotu. Celkom sú k dispozícii 2 výkonové stupne Eco a Comfort. 4 farby svetla Teplovzdušný ventilátor má funkciu nočného svetla, ktoré si môžete nastaviť. Máte na výber zo 4 príjemných farieb. Ďalej oceníte funkciu časovača, ktorý môžete nastaviť až na 12 hodín, alebo ochranu proti prehriatiu a prevrhnutiu.

Ardes SAURON 4BL1 je bezlopatkový keramický teplovzdušný ventilátor na rovnomerné vykurovanie miestnosti. Je na diaľkové aj dotykové ovládanie a má funkciu oscilácie. Ponúka 2 výkonové stupne: ECO (1000 W) a COMFORT (2000 W).LED displej zobrazuje teplotu, má tiež 4-farebné nočné LED svetlo (červená, modrá, modrá azúrová, fialová). Funkciu letného ventilátora bez ohrevu oceníte aj v teplých mesiacoch. Má protiprachový filter a 12 hodinový časovač. Ochrana proti prehriatiu.​

Produkt Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti patrí do skupiny produktov Teplovzdušné ventilátory, patrí pod značku ARDES, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Okay.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, 4home.sk.

Produkt Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti je označený EAN kódom 8004032112276.

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti - parametre produktu

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti - história ceny a dostupnosti

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti - ďalšie zaujímavé produkty

Keramický teplovzdušný ventilátor Ardes 4Bl1, 2 rýchlosti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?