Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml

Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml

Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml - popis produktu

Charakteristika: Prípravok je vhodný v prípade hnačiek, ktoré vznikajú ako dôsledok mikrobiálnej dysbalancie, napr. pri pri liečbe antibiotikami, zmene krmenia, cestovaní a strese. Vhodné pre psov a mačky. Mikroorganizmy obsiahnuté v prípravku sa rýchlo množia v tenkom čreve, kde stabilizujú mikroflóru a znižujú prítomné pH. Tým zhoršujú životné podmienky pre prežívanie patogénnych baktérií. Pektín chráni sliznicu čriev a morské riasy obsahujú vysoké množstvo esenciálnych mikroprvkov.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1ml na 10kg ž. hm. 1-3x denne po dobu 2-5 dní. Prípravok sa zamieša do krmiva alebo sa podáva priamo do tlamy. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: sójový olej, attapulgit, extrakt z morskej riasy, ascophyllum nodosum, pektín (E 440), Enterococcus faecium  (E1707) 5x1010  CFU (mikroenkapsulovaný), kaolín a oxid kremičitý

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke Aptus, Candioli Pharma, ORION Pharma, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml je označený EAN kódom 6432100026231.

Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml - parametre produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie15
KategóriaDoplnky stravy
ZnačkaAptus, Candioli Pharma, ORION Pharma
E-shopNajlekaren.eu
EAN6432100026231

Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml - história ceny a dostupnosti

Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml - ďalšie zaujímavé produkty

Aptobalance pasta na trávenie pre psy 15ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?