Antares Next PDH

Antares Next PDH

Antares Next PDH

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Antares Next PDH - popis produktu

moderná kancelárska stolička pre široké použitie spĺňa všetky požiadavky pre plnohodnotné sedenie operadiel so šedou sieťovinou a výškovo nastaviteľnou bedrovou výstuhou na sedáku použitá studená pena vstrekovaná do formy (molded foam) prešívané čalúnenie pre zvýraznenie elegantného tvaru synchrónny mechanizmus s trojnásobnou aretáciou, s možnosťou plynulej premeny uhla sedadla a operadla, eliminuje postihnutie vyvolané opakovanými pohybmi malého rozsahu pri práci s počítačom - RSI (Repetition Strain Injury), súčasne predchádza trvalému statickému napätiu svalov častou zmenou polohy tela, aktívnym posedením pri práci počítačom nastavenie tuhosti mechanizmu podľa telesnej hmotnosti užívateľa PDH - výškovo a uhlovo nastaviteľná opierka hlavy (podhlavník) leštená alumíniová báza kolieska s priemerom 65 mm s nízkym valivým odporom výškovo, uhlovo a pozdĺžne nastaviteľné podrúčky s mäkkou dotykovou plochou farebné prevedenie čalúna sedadla a opierky hlavy: čierna poťahová látka nosnosť: 130 kg

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku ANTARES, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Antares Next PDH patrí do skupiny produktov Kancelárske kreslá od značky ANTARES v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Antares Next PDH - parametre produktu

Antares Next PDH - história ceny a dostupnosti

Antares Next PDH - ďalšie zaujímavé produkty

Antares Next PDH - ako nakúpiť najvýhodnejšie?