ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml #131834

ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml - popis produktu

Charakteristika: Na citlivú, atopickú a podráždenú pokožku. Základné ošetrenie akútne svrbiacej pokožky s 2% polidokanolom.

Vlastnosti: • akútne ošetrenie svrbiacej pokožky 2% polidokanolom • intenzívna hydratácia pokožky 10% glycerínom a vitamínom E • príjemne chladí, upokojuje pokožku a predchádza zápalu • ľahko sa rozotiera a vstrebáva • neobsahuje minerálne oleje • emulzia oleja vo vode, obsah lipidov 18% • 0% parfémov, farbív, konzervantov, parabénov a prírodných alergénov.Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Prípravok sa nanáša na postihnuté časti pokožky od prvých príznakov svrbenia až do zmiernenia ťažkostí niekoľkokrát denne. Po zmiernení svrbenia sa odporúča používať Allergika dermifant detské lócio ACUTE ráno a kombinovať ho s večerným používaním  Allergika dermifant detské lócio REPAIR najlepšie po sprchovaní alebo kúpeli. Len na vonkajšie použitie. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Lócio na citlivú, atopickú a suchú pokožku detí od prvého dňa života. Vhodné na podráždenú, svrbiacu pokožku. Príjemne chladí. Obsahuje polidokanol (2%), glycerín, vo forme emulzia olej vo vode s podielom lipidov 18% . Bez parfémov, farbív, konzervantov, parabénov a prírodných alergénov.

Allergika Dermifant Detské lócio Acute 200 ml Na citlivú, atopickú a podráždenú pokožku. Základné ošetrenie akútne svrbiacej pokožky s 2% polidokanolom.

Produkt ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml #131834 patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky Allergika, ALLERGIKA Pharma GmbH v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Lieky24.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke Allergika, ALLERGIKA Pharma GmbH, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Lieky24.sk.

Produkt ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml #131834 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke Allergika, ALLERGIKA Pharma GmbH, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Lieky24.sk.

Produkt ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml #131834 má priradený EAN kód 4051452533109.

ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml - parametre produktu

ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml - história ceny a dostupnosti

ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

ALLERGIKA DERMIFANT DETSKÉ LÓCIO ACUTE 1x200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?