Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml

Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml

Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml - popis produktu

Obsah Refresh Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml Charakteristika Refresh Poskytujú okamžitú upokojujúcu úľavu a dlhotrvajúci komfort, nahradzujú vlastné slzy a poskytujú oku umelý ochranný film, a tým chránia Vaše oči proti škodlivým okolitým vplyvom ako sú smog, horko, vietor, klimatizované priestory, práca pred monitorom. Výhody produktu  nezhoršuje centrálnu zrakovú ostrosť má dlhý retenčný čas viskozita je porovnateľná s „tenkou vrstvou“ sĺz jediný prípravok, ktorý poskytuje komfort porovnateľný s prípravkami bez konzervačných látok očné kvapky poskytujúce okamžitú upokojujúcu úľavu a dlhotrvajúci komfort vhodné aj pre nositeľov všetkých typov kontaktných šošoviek Zloženie Refresh Sodium carboxymethylcellulose 0,5 %, purite 0,005% Dávkovanie Refresh Očné kvapky sa aplikujú po 1–2 kvapkách v ľubovoľnom intervale podľa potreby. Čas použiteľnosti kvapiek je po otvorení fľaštičky 60 dní. Kvapky sú určené pre nositeľov všetkých typov kontaktných šošoviek a je možné ich kvapkať do očí aj pri nasadených šošovkách. Pri aplikácii očných kvapiek nie je nutné kontaktné šošovky vyberať. Pre zlepšenie komfortu kvapnite 1 kvapku na každú šošovku z vnútornej strany ešte pred nasadením. Doba spotreby kvapiek Refresh je 60 dní od otvorenia.

REFRESH:

  • očná roztoková instilácia uľavuje od pocitu suchého oka a podráždenia spôsobeného prachom, oslnením, peľmi, znečisteným ovzduším a námahou
  • určené aj pre nositeľov všetkých typov kontaktných šošoviek

Očné kvapky určené na lubrikáciu, zvlhčenie a opakované zvlhčovanie všetkých typov kontaktných šošoviek.

Kvapky nahrádzajúce vlastné slzy, poskytujú oku umelý ochranný film

Roztok na suché a podráždené oči.

Produkt Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml patrí do skupiny produktov Ochranné pomôcky, vyrába ho značka Abbvie, Allergan, Allergan Pharmaceuticals, Refresh, SKINEXPERT BY DR. MAX, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Iliek.sk, Benulekaren.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Abbvie, Allergan, Allergan Pharmaceuticals, Refresh, SKINEXPERT BY DR. MAX, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Iliek.sk, Benulekaren.sk.

Produkt Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné kvapky, vyrába ho značka Abbvie, Allergan, Allergan Pharmaceuticals, Refresh, SKINEXPERT BY DR. MAX, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Iliek.sk, Benulekaren.sk.

Produkt Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml je označený EAN kódom 4024787230111.

Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml - parametre produktu

Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml - história ceny a dostupnosti

Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Refresh kvapky pre suché a unavené oči 15 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?