Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml

Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml

Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml - popis produktu

Očné kvapky Systane Ultra 10 ml:Uľavte si od nepríjemných pocitov spojených s miernymi a občasnými príznakmi suchého oka. Zbavte sa dočasne pálenia a podráždenia vďaka očným kvapkám Systane Ultra. Kedykoľvek počas dňa, keď pocítite diskomfort v očiach, aplikujte jednu až dve kvapky. Úľava sa dostaví okamžite. Kvapky môžete použiť aj v prípade, že problémy súvisia s nosením kontaktných šošoviek, a to či už je máte jednorazovo alebo dlhodobo.Zvlhčujúce očné kvapky Systane Ultra môžu byť podané aj deťom. Kľúčové vlastnosti očných kvapiek Systane UltraZvlhčujúci prostriedok pre úľavu podradeným očiamOčné kvapky Systane Ultra dočasne zbaví príznakov suchého oka a pocitu páleniaÚľava sa dostaví okamžiteMožno ich použiť aj v prípade, že problémy súvisia s nosením kontaktných šošoviekOčné kvapky Systane Ultra možno aplikovať aj deťomPoužitie: Pred použitím dobre pretrepte. Podľa potreby nakvapkajte do oka (očí) jednu alebo dve kvapky a zamrkajte.Složení: 0,4% polyetylénglykol 400; 0,3% propylénglykol, hydroxypropyl guar, aminometylpropanol, kyselina boritá, konzervačná látka POLYQUAD (polyquaternium–1) 0,001%, chlorid draselný, chlorid sodný, sorbitol

Charakteristika: Systane Ultra zvlhčujúce očné kvapky je sterilný prípravok. Zvlhčujú povrch oka a tým odstraňujú nepríjemné pocity pálenia, svrbenia, pocitu cudzieho telesa v oku. Vďaka zloženiu sa môžu používať až pol roka po prvom otvorení, a taktiež pri nosení kontaktných šošoviek.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok môžu používať tehotné a kojace matky.

Použitie: Systane Ultra  je možné používať počas celého dňa podľa potreby. Môžu byť použité k liečbe suchého oka spôsobeného nosením kontaktných šošoviek nakvapaním kvapiek pred nasadením kontaktných  šošoviek  a po ich vytiahnutí. Nakvapkajte kvapky do oka a mrknite. Nedotýkajte sa hrotu kvapadla. Po prvom otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Zloženie: polyetylénglykol 400, propylénglykol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminometylpropanol, kyselina boritá, chlorid draselný, chlord sodný, polydróniumchlorid 0,001% (Polyquad)

  • kvapky sú určené na zvlhčenie suchého oka
  • pomáhajú redukovať prejavy suchého oka (pálenie, svrbenie)

Zvlhčujúce očné kvapky. Uľavujú od pocitov suchého oka, pálenia, svrbenia. Zvlhčujú, hydratujú a chránia povrch oka.

Produkt Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml patrí do skupiny produktov Kontaktné šošovky od značky Alcon, Alcon Laboratories, Inc., Alcon Pharmaceuticals, Systane v ponuke e-shopu Alza.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Alcon, Alcon Laboratories, Inc., Alcon Pharmaceuticals, Systane, v ponuke predajcu Alza.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné kvapky, vyrába ho značka Alcon, Alcon Laboratories, Inc., Alcon Pharmaceuticals, Systane, v ponuke predajcu Alza.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml je označený EAN kódom 8594050589841.

Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml - parametre produktu

Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml - história ceny a dostupnosti

Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Systane ULTRA kvapky očné zvlhčujúce (sterilný roztok) 1x10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?