Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml

Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml

Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml - popis produktu

Systane™ hydration zvlhčujúce očné kvapky, 10ml zvlhčujúce očné kvapky s kyselinou hyalurónovou poskytujú okamžitú úľavu od stredne ťažkých príznakov suchého oka pri častých a výraznejších ťažkostiach. Prinášajú intenzívnu hydratáciu a vyšší komfort vďaka nižšej frekvencii kvapkania. 1, 2 popis produktu systane™ hydration zvlhčujúce očné kvapky hydratujú povrch oka a poskytujú dočasné upokojenie a úľavu od príznakov ako sú suchosť očí, podráždenie, pálenie, nadmerné slzenie. Je možné ich používať na každodenné zvlhčenie a lubrikáciu na úľavu od príznakov suchého oka. Systane™ hydration je možné aplikovať počas nosenia kontaktných šošoviek. Pred použitím dobre pretrepte. Podľa potreby nakvapkajte do oka (očí) jednu alebo dve kvapky a zažmurkajte. Veľkosť balenia: 10 ml použiteľnosť: 3 mesiace od otvorenia spôsob použitia: do očí forma: kvapky kategória: zdravotnícka pomôcka informácie vychádzajú z návodu na použitie a referencií: 1. Rangarajan r.,kraybil b, ogundele a., ketelson ha effects of a hyaluronic acid/hydroxypropyl guar artificial tears solution on protection, recovery and lubricity in models of corneal epithelium, j. Ocul pharmacol ther; 2015 oct; 31(8) 491-7 2. Lemp ma, baudoin c, baum j, 2007, report of the international drye eye workshop; ocul surf vol 5, number 2 april 2007 pre úplné informácie o použití systane™ hydration si pozorne prečítajte návod na použitie.

Obsah Systane HYDRATION očné kvapky Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml Charakteristika Systane HYDRATION očné kvapky Systane HYDRATION zvlhčujúce očné kvapky bez konzervačných látok poskytujú dlhotrvajúce zvlhčenie¹ a úľavu od príznakov suchého oka² Systane HYDRATION udržujú vaše oči zvlhčené a svoj deň si tak môžete užiť naplno Tieto zvlhčujúce očné kvapky zmierňujú príznaky suchého oka, ktoré sa objavujú ako dôsledok nedostatočnej produkcie sĺz alebo príliš rýchleho odparovania sĺz² Systane HYDRATION s kyselinou hyalurónovou poskytujú pokročilú hydratáciu s dvojitým účinkom a zvlhčujú vaše oči na dlhú dobu³ Príznaky suchého oka sa môžu objavovať pri šoférovaní, čítaní, pri práci alebo pri vonkajších aktivitách a na úľavu podráždených, suchých očí stačia 1-2 kvapky Systane HYDRATION Fľaštička obsahujúca viacero dávok s technológiou PureFlow umožňuje jednoduché dávkovanie aj pre užívateľov kontaktných šošoviek Použitie Systane HYDRATION očné kvapky Kvapky sa aplikujú obvykle v dávke 1 až 2 kvapky 2x denne do spojivkového vaku. Kvapky je najvhodnejšie aplikovať v ľahu. Pri aplikácii treba fľašku držať kolmo nadol, aby sme zaistili presnosť dávky. Príbalový leták Systane HYDRATION očné kvapky

NOVÉ zvlhčúce kvapky Systane®HYDRATION s dvoma polymérmi fungujú ako 'bandáž', ktorá umožňuje obnovu poškodených buniek na povrchu oka

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Alcon, Systane, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka Alcon, Systane, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml popisuje EAN kód 8427324893842.

Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml - parametre produktu

FormaKvapky
DruhOčné kvapky
Typ produktuNa zvlhčenie
KategóriaBandáže, Starostlivosť o oči, Očné kvapky
ZnačkaAlcon, Systane
E-shopNajlekaren.eu
EAN8427324893842

Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml - história ceny a dostupnosti

Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Systane HYDRATION očné kvapky na zvlhčenie 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?