ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g #130152

ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g - popis produktu

Charakteristika: Prípravok slúži na regeneráciu pohybového aparátu žriebät a koní v pracovnej a športovej záťaži. Zmierňuje bolesti pohybového aparátu, zlepšuje pohyblivosť, spomaľuje až zastavuje ďalšie poškodzovanie kĺbových chrupaviek. Pomáha predlžovať aktívny vek zvieraťa.Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.Dávkovanie: Prášok sa vmiešava do jadrového krmiva či melasy albo priamo do tlamy. Prípravok je možné podávať dlhodobo. Len pre zvieratá! Dodržujte doporučené dávkovanie!

Hmotnosť koňaIniciačná dávka (prvých 14 dní)  Udržiavacia dávka
100 kg1 odmerka    1/2 odmerky
500 kg5 odmeriek    2 1/2 odmerky

Zloženie: Pomocné látky: jablčný pektín.

MSM (methylsulfonylmethan)

304,5 g

Glukózamín sulfát (glukózamín sulfát 2KCl 75,4 %)

243,5 g

Chondroitín sulfát 90 %

91 g

Hydrolyzovaný kolagén typu II z raje v kvalite zn. CARTIDYSS™

3,5 g

Vitamín C (kyselina L-askorbová)

3 g

Hydrolyzovaný kolagén typu I z treskovitých rýb v kvalite zn. COLLYSS™

2,35 g

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Alavis Triple blend extra silný 700 g Komplexná kĺbová výživa pre kone. Alavis kombinuje chondroprotektívne látky (glukosamín sulfát a chondroitín sulfát), látky MSM a značkové kolagény Collyss a Cartidyss. Pomáha vyživovať, chrániť a regenerovať kĺbovej chrupavky a tkanivá, zmierňuje bolesti pohybového aparátu, prispieva k lepšej fyzickej výkonnosti. Je vhodný pre regeneráciu pohybového aparátu, najmä pre preventívne podávanie u žriebät a koní v pracovnej a športovej záťaži. ALAVIS ™ Triple Blend: vyživuje, chráni a regeneruje kĺbové chrupavky prispieva k lepšej fyzickej výkonnosti zmierňuje bolesti pohybového aparátu zlepšuje celkovú zdravotnú kondíciu Komplexná kĺbová výživa pre kone. Každá šarža je testovaná na obsah účinnej látky v laboratóriu univerzity v talianskej Modene

Alavis TRIPLE BLEND Extra silný pre kone 700 g Komplexná kĺbová výživa pre kone. Kombinácia chondroprotektívnych látok (glukosamín sulfátu a chondrioitín sulfátu), látky MSM a značkových kolagenov Collyss a Cartidyss. Pre výživu, ochranu a regeneráciu kĺbových chrupaviek a tkanív. Vhodné i na preventívne podávanie.

Veterinárny prípravok slúži na regeneráciu pohybového aparátu žriebät a koní v pracovnej a športovej záťaži. Zmierňuje bolesti pohybového aparátu, zlepšuje pohyblivosť, spomaľuje až zastavuje ďalšie poškodzovanie kĺbových chrupaviek. Pomáha predlžovať aktívny vek zvieraťa.

DOPLNOK VÝŽIVY PRE KONE . Doplnok výživy pre kone, ALAVIS Triple Blend Extra Silný . Doplnok výživy pre kone, ALAVIS™ Triple Blend Extra Silný je komplexná kĺbová výživa pre kone. Obsahuje kombináciu chondroprotektívnych látok

Komplexná kĺbová výživa Triple Blend Extra Silný je viaczložková kĺbová výživa, ktorá je kombináciou chondroitínu, glukosamínu, MSM a kolagénu. Tieto aktívne látky prispievajú k regenerácii pohybového aparátu a kĺbov.

ALAVIS™ Triple Blend Extra silný predstavuje kompletnú kĺbovú výživu pre kone .

Produkt ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g #130152 patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Alavis, Fortius Canada Inc., Patron ca. s.r.o., veľkosť je 700g, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk, AndreaShop.sk, Vivantis.sk, Benulekaren.sk, Grizly.sk, Pet-Market.sk, Lieky24.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Alavis, Fortius Canada Inc., Patron ca. s.r.o., je vyrobený vo veľkosti 700g v ponuke e-shopu Pilulka.sk, AndreaShop.sk, Vivantis.sk, Benulekaren.sk, Grizly.sk, Pet-Market.sk, Lieky24.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g #130152 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky stravy, patrí značke Alavis, Fortius Canada Inc., Patron ca. s.r.o., je vyrobený vo veľkosti 700g, nájdete ho v e-shope Pilulka.sk, AndreaShop.sk, Vivantis.sk, Benulekaren.sk, Grizly.sk, Pet-Market.sk, Lieky24.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g #130152 označuje EAN kód 8594191410073.

ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g - parametre produktu

Príchuťbez príchute
Balenie (g)700 g
Brutto váha0.778000
Výška14.500000
Dĺžka10.000000
VýrobcaAlavis
Bez umelých sladidieláno
Bez GMOnie
Šírka10.000000
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
Vegánskynie
Vegetariánskyáno
Zmeszmes
Formapráškový
Bez aspartamuáno
BIOnie
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)Alavis Triple Blend Extra Silný
KategóriaKrmivá, Výživové doplnky, Doplnky výživy, Doplnky stravy, Kĺbová výživa, Glukosamín
ZnačkaAlavis, Fortius Canada Inc., Patron ca. s.r.o.
Veľkosť700g
Určenieunisex
E-shopPilulka.sk, AndreaShop.sk, Vivantis.sk, Benulekaren.sk, Grizly.sk, Pet-Market.sk, Lieky24.sk
EAN8594191410073

ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g - história ceny a dostupnosti

ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g - ďalšie zaujímavé produkty

ALAVIS TRIPLE BLEND Extra silný prášok 1x700 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?