ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g

ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g - popis produktu

Obsah ALAVIS SINGLE MAXÍK na relaxáciu a regeneráciu svalov 600 g Charakteristika ALAVIS SINGLE MAXÍK na relaxáciu a regeneráciu svalov Veterinárny prípravok, ktorý obsahuje látku MSM, čo je organicky viazaná síra. Prípravok pôsobí proti bolesti, zápalu, na relaxáciu a regeneráciu svalov, na spevnenie väzov a šliach, ďalej znižuje opuchy, pôsobí vazodilatačne a má pozitívny vplyv na srsť a kožu. Použitie Prášok sa psom podáva denne podľa odporúčaného dávkovania priamo do tlamy, zamieša sa s kúskom potravy alebo sa nasype do krmiva či na granule. Pri dlhodobom podávaní neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky. Prvých 14 dní podávať uvedené dávky 2x denne, potom pokračovať podávaním odporúčanej dávky 1x denne, pri chronických problémoch dlhodobo.

Proti zápalu a bolesti a na spevnenie väzov a šliach ALAVIS ™ Single Maxík obsahuje ultra čistú podobu látky MSM v kombinácii so značkovými kolagény Collyss a Cartidyss ALAVIS ™ Single Maxík má analgetický, protizápalový, vazodilatačný a antiedematózny účinok.

Alavis Single Maxík pre psov 600 g je látka MSM v kombinácii s vitamínom C

Produkt ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky Alavis, Patron ca. s.r.o., je vyrobený vo veľkosti 600g v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pet-Market.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživové doplnky, patrí značke Alavis, Patron ca. s.r.o., veľkosť je 600g, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pet-Market.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky stravy, patrí značke Alavis, Patron ca. s.r.o., je vyrobený vo veľkosti 600g, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pet-Market.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g je označený EAN kódom 8594191410196.

ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g - parametre produktu

ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g - história ceny a dostupnosti

ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g - ďalšie zaujímavé produkty

ALAVIS SINGLE MAXÍK proti zápalu a bolesti pre psy 600g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?