Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet - popis produktu

Charakteristika: Prípravok obsahuje kombináciu chondroprotek­tívnych látok (glukozamín sulfátu) a látky MSM, ktorá pôsobí na spevnenie väzov a šliach, potlačenie zápalu a bolesti a na regeneráciu a relaxáciu svalov.

Glukozamín sulfát sa radí do skupiny tzv. glykozamínoglykánov (GAG) a tvorí prirodzenú súčasť kĺbovej chrupavky a synoviálnej tekutiny. Mechanizmus účinku spočíva v chondroprotek­tívnom (chrupavku chrániacom) pôsobení. Účinok zahŕňa regeneráciu kĺbových chrupaviek a tkanív a zlepšenie pohyblivosti, tým pozitívne ovplyvňuje zdravotnú kondíciu zvieraťa. Chondroitín sulfát má význačnú schopnosť viazať v tkanive vodu. Zabezpečuje tak správnu funkciu chrupavky, jej pevnosť, pružnosť a odolnosť.

Metylsulfonylmetán – MSM – je prírodná látka obsahujúca organicky viazanú síru, ktorá je zapojená do procesu tvorby kolagénu, spevňuje väzy a šľachy, pôsobí relaxačne a regeneračne na svaly. MSM sa podieľa nielen na obmedzení bolestí kĺbov, ale vďaka svojim antioxidačným a detoxikačným účinkom aj na odbúranie poškodeného kĺbového tkaniva. Na potlačenie bolesti je vhodné užívať MSM aj pri poúrazových a pooperačných stavoch, kde bolo navyše zistené lepšie hojenie rán. MSM má analgetický, protizápalový, vazodilatačný a antiedematózny účinok. Má svoje uplatnenie aj pri odstránení bolestí svalov, svalových kŕčov a tiež bolestí šliach.

Spektrum účinkov:
  • výživa, ochrana a regenerácia kĺbových chrupaviek a tkanív
  • zmiernenie bolestí pohybového aparátu
  • zlepšenie pohyblivosti
  • zlepšenie celkovej zdravotnej kondícii

Použitie:

Hmotnosť psa:

Iniciačná dávka (prvých 14 dní):Udržovacia dávka (pokračovacia):
1 – 5 kg1 / 2 tablety1 / 4 tablety
5 – 10 kg1 tableta1 / 2 tablety
10 – 15 kg2 tablety1 tableta
15 – 25 kg3 tablety1,5 tablety
25 – 45 kg4 – 5 tabliet2 – 2,5 tablety
45 a viac kg5 – 6 tabliet2,5 – 3 tablety

Zloženie: Obsah účinných látok v jednej tablete:     * Glukosamín sulfát - 750 mg     * MSM - Methylsulfonyl-metán - 500 mg     * Olej z boráku lekárskeho - 25 mg     * Základná zmes (farmaceutická želatína, zázvor obecný, kurkuma dlhá, Boswelia) - 75 mgPomocné látky: mikrokryštalická celulóza, kyselina stearová, sieťovaná celulóza, sterean horečnatý, oxid kremičitý

Osvedčená kombinácia látky MSM a glukosamín sulfátu pre správnu funkciu kĺbov, svalov, väzov, šliach a kostí. NOVÉ ZLOŽENIE obohatené o KOLAGÉN + VITAMÍN C Vhodný najmä pre podávanie mladým psom a psom malých plemien. ALAVIS ™ MSM + Glukózamín sulfát je osvedčenou kombináciou látky MSM a Glukosamín sulfátu pre správnu funkciu väzov, šliach, kĺbov a kostí. Odporúča sa u šteniat a mladých psov pre správny vývoj pohybového aparátu a ďalej u psov každého veku pri ochoreniach kĺbov, kostí a svalových úponov a pre ich prevenciu. Jedinečná kompozícia tohto prípravku vykazuje výrazný účinok proti bolesti a zápalu. Účinné látky obsiahnuté v prípravku ALAVIS ™ MSM + Glukosamin sulfát: Glukosamín sulfát 750mg, MSM 500g, Olej z boráku lekárskeho 25mg, hydrolyzovaný kolagén 20mg, Vitamín C 20mg, Zázvor obyčajný, Kurkuma dlhá, Boswelia 40mg glukosamín sulfát Glukosamín hrá významnú úlohu v metabolizme chrupavky. Stimuluje bunky chrupavky (chondrocyty) k syntéze proteoglykánov (základných stavebných zložiek chrupavky)...

Prípravok obsahuje chondroprotektívnu látku glukózamín sulfát na podporu vývoja a regeneráciu kĺbových chrupaviek, ďalej obsahuje látku MSM, ktorá pôsobí proti bolesti a zápalom, pôsobí na relaxáciu a regeneráciu svalov. Obsahuje aj hydrolyzovaný kolagén, vitamín C a rastlinné extrakty z ďumbiera lekárskeho (zázvor), kurkumy dlhej a boswelie. Obsahuje aj olej z boráka lekárskeho s protizápalovým a analgetickým účinkom.

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet Osvedčená kombinácia látky MSM a glukosamín sulfátu má vysokú účinnosť pre správnu funkciu kĺbov, svalov, väzov, šliach a kostí. Vhodné najmä na podávanie mladým psom a psom malých plemien.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Alavis, FAVEA spol. s r.o., Fortius Canada Inc., je vyrobený vo veľkosti 60tbl v ponuke e-shopu Pet-Market.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Alavis, FAVEA spol. s r.o., Fortius Canada Inc., veľkosť je 60tbl, nájdete ho u predajcu Pet-Market.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky stravy, patrí značke Alavis, FAVEA spol. s r.o., Fortius Canada Inc., je vyrobený vo veľkosti 60tbl, nájdete ho v e-shope Pet-Market.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet označuje EAN kód 8594191410103.

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet - parametre produktu

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet - história ceny a dostupnosti

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet - ďalšie zaujímavé produkty

Alavis MSM + GLUKOZAMÍN SULFÁT 60 tabliet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?