ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia

ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia

ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia - popis produktu

Charakteristika: Prípravok sa podáva pri celej rade pohybových problémov, odstraňuje zápal, bolestivosť a pôsobí na regeneráciu kĺbových chrupaviek. Je vhodný najmä pri artritíde - zápalový proces prebiehajúci v kĺboch. V dôsledku rozpadu chrupavky, systematicky posilňuje a zvlhčuje bunkové membrány a zaisťuje bunkám mladistvú vláčnosť a pružnosť. Zlepšuje kvalitu synoviálnej tekutiny a udržuje tak ich pružnosť a pohyblivosť.

Celadrin je patentovo chránená látka, ktorá obsahuje derivát cetyl a zmes nasýtených a nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny myristovej, myristoolejovej a palmitovej. Celadrin™ spája dve látky majúce protizápalové účinky, ktoré inhibujú 5-lipooxigenázy, čo je enzým podporujúci oxidatívne a zápalové procesy. Práve zápal je zdrojom nielen bolesti, ale aj voľných radikálov, ktoré stav ochorenia ešte zhoršujú. Celadrin napomáha vyššiemu využitiu a vstrebaniu chondroprotektívne látky glukosamín sulfátu, a tým dochádza k lepšej a efektívnejšej výžive kĺbových chrupaviek.

Glukozamín sulfát sa radí do skupiny tzv. glykozamínoglykánov (GAG) a tvorí prirodzenú súčasť kĺbovej chrupavky a synoviálnej tekutiny. Mechanizmus účinku tejto látky spočíva v chondroprotek­tívnom (chrupavku chrániacom) pôsobení. Účinok zahŕňa regeneráciu kĺbových chrupaviek a tkanív a zlepšenie pohyblivosti, tým pozitívne ovplyvňuje zdravotnú kondíciu zvieraťa.

Použitie: Kone s hmotnosťou 500 kg 3 odmerky denne. Prášok sa podáva denne do jadrového krmiva či melasy.

Hmotnosť koňa

Iniciačná dávka (prvých 14 dní užívania) denneUdržiavacia (pokračovacia) dávka denne
100 kg4,6 g1 odmerka2,3 g1/2 odmerky
200 kg9,2 g2 odmerky4,6 g1 odmerka
300 kg13,8 g3 odmerky6,9 g1,5 odmerky
400 kg18,4 g4 odmerky9,2 g2 odmerky
500 kg23 g5 odmeriek11,5 g2,5 odmerky
600 kg27,6 g6 odmeriek13,8 g3 odmerky

Zloženie: celadrin – 193 g, glukosamín sulfát – 542 g

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Obsah ALAVIS DUOFLEX pre kone 387 g Charakteristika ALAVIS DUOFLEX pre kone Veterinárny prípravok pre kone, ktorý obsahuje glukozamín sulfát a patentovo chránenú látku Celadrin zloženú z cetylovaných derivátov esterov kyseliny myristovej, myristoolejovej, palmitovej a ďalších nasýtených a nenasýtených mastných kyselín. Určený na dlhodobé podávanie koňom s pohybovými problémami. podáva sa pri celom rade pohybových problémov, odstraňuje zápal a bolestivosť a pôsobí na regeneráciu kĺbových chrupaviek. Pomáha zvyšovať ochranu pred pôsobením prozápalových enzýmov, výrazne pomáha tlmiť bolestivosť kĺbov a zaisťuje priebežné zvlhčovanie (lubrikáciu) kĺbovej chrupavky. Inhibuje 5-lipoxygenázu, čo je enzým podporujúci oxidatívne a zápalové procesy. Použitie Prášok sa podáva denne podľa odporúčaného dávkovania do jadrového krmiva či melasy. Dávkovanie Pre kone s hmotnosťou 500 kg 3 odmerky denne. Prípravok je možné nadviazať na podávanie prípravku Celadrin pre kone. Prípravok je možné podávať dlhodobo.

podávaný pri širokej škále pohybových problémov, odstraňuje zápaly a bolesti a pôsobí na regeneráciu kĺbovej chrupavky.

Produkt ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Alavis, Fortius Canada Inc., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Veterinárne prípravky, vyrába ho značka Alavis, Fortius Canada Inc., nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk.

Produkt ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia patrí do skupiny produktov Prípravky pre kone, patrí značke Alavis, Fortius Canada Inc., nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk.

Produkt ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia označuje EAN kód 6216294019503.

ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia - parametre produktu

FormaPrášok
DruhKone
Veľkosť balenia387 g
KategóriaKrmivá, Doplnky stravy, Veterinárne prípravky, Prípravky pre kone
ZnačkaAlavis, Fortius Canada Inc.
E-shopBenulekaren.sk
EAN6216294019503

ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia - história ceny a dostupnosti

ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia - ďalšie zaujímavé produkty

ALAVIS DUOFLEX regenerácia kĺbových chrupaviek pre kone 387g, Akcia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?